Cum știi dacă mesajul trimis pe WhatsApp a fost citit?

Cum știi dacă mesajul trimis pe WhatsApp a fost citit?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 16.07.2021

Probabil cunoști prea bine senzația de frustrare pe care o ai atunci când trimiți un mesaj pe WhatsApp la care nu ți se răspunde cu orele. Am fost cu toții măcar o dată în această situație. 

Starea de nervi poate crește atunci când trimiți un mesaj unei persoane care a ales să-și ascundă ora și ziua la care au fost ultima dată online pe WhatsApp, adică a modificat funcția Last seen. Nu știi dacă mesajul tău a ajuns la destinatar ori dacă acesta te ignoră complet.

De acum înainte, însă, toate acestea vor fi istorie, pentru că astăzi ne-am propus să îți arătăm cum știi dacă mesajul trimis pe WhatsApp a fost citit, indiferent de setările pe care persoana căreia îi scrii le are făcute la contul de WhatsApp

Cum poți interpreta confirmările de pe WhatsApp?

Atunci când trimiți un mesaj, scris sau vocal, în dreptul acestuia vor apărea anumite bife. Iată cum le poți interpreta:

Cum interpretezi lipsa confirmărilor de citire?

Dacă nu observi cele două bife albastre în dreptul mesajului pe care l-ai trimis, există câteva motive:

  • destinatarul te-a blocat pe WhatsApp;
  • telefonul destinatarului e închis;
  • conexiunea ta sau a destinatarului la internet e slabă;
  • destinatarul nu a deschis conversația.

Cum vezi dacă mesajul tău a ajuns la destinatarul care și-a ascuns funcția Last seen? E simplu!

Imediat după ce ai trimis mesajul, ține lung apăsat pe el și selectează din meniul care se va deschide în partea de sus mai multe informații, adică butonul 🛈. 

Dacă persoana căreia i-ai trimis mesajul l-a citit, vei ști asta dacă vei vedea mesajul Read, ca în exemplul de mai jos:

O metodă și mai sigură pentru a afla dacă destinatarul mesajelor tale te ignoră este să îi trimiți un mesaj vocal în conversație. Negreșit, atunci când va da Play înregistrării, în dreptul acesteia vor apărea cele două bife albastre, semn că a ascultat ce ai avut să îi transmiți. 

Dacă ai aflat informații folositoare din acest articol, dă-i un share pe Facebook, să afle și prietenii tăi cât de simplu e să afli dacă mesajul trimis pe WhatsApp a fost citit.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Oana H

Oana H

Nu e adevărat, poți trimite mesajul, persoana nici nu pune măcar mâna pe telefon și ție la informații îți apare citit, am testat eu cu persoana lângă mine... Aiureli

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!