Do It Yourself
20 Aprilie 2021, 3:06 PM

Cum să-ți trimiți singur mesaje pe WhatsApp, pentru notițe

Dacă anumite aplicații, precum Telegram sau Slack, au câmpuri dedicate creării unor notițe, salvării unor linkuri sau trimiterii unor poze pe care vei vrea să le păstrezi ca idei viitoare într-un chat cu tine însuți/însăți, WhatsApp nu are această opțiune prestabilită. 

Asta nu înseamnă că nu ar trebui să te oprești din spamat prietenii, trimițându-le toate imaginile, textele sau rețetele video pe care vrei să le folosești ulterior, cu completarea „nu băga în seamă” sau „ignoră asta”. 

Știai că îți poți trimite singur mesaje pe WhatsApp? Uite cât de simplu e să faci asta!

  1. Deschide orice browser cu care preferi să lucrezi (Safari, Google Chrome, Firefox) de pe telefon.
  2. Tastează wa.me//, urmat de numărul tău de telefon, cu tot cu prefix. De exemplu, dacă numărul tău este 0720.00.00.00, linkul pe care ar trebui să-l accesezi va arăta așa - wa.me//40720000000.
  3. Linkul va deschide o fereastră nouă în care tu va trebui să selectezi Continue to Chat.

       4. Noul chat va fi unul privat și doar tu vei putea avea acces la el. 

       5. Dacă preferi să folosești WhatsApp Web, aplicația pentru desktop, pașii pe care sunt aceiași. Deschide un tab nou din browserul tău preferat și tastează același link - wa.me//40720000000, apoi selectează Continue to Chat.

Acest chat, cu toate linkurile și textele trimise de tine, va apărea și pe telefonul tău, astfel încât vei putea accesa informațiile utile pe care ți le vei lăsa sub formă de notițe de pe toate dispozitivele pe care ești logat pe WhatsApp.

Fadia Hirtan
Flip.ro