Apel vocal sau video de pe WhatsApp Web - Cum să suni de pe Windows sau Mac?

Apel vocal sau video de pe WhatsApp Web - Cum să suni de pe Windows sau Mac?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 12.04.2021

Să recunoaștem, ne petrecem cel puțin opt ore pe zi în fața PC-ului sau a laptopului, iar pentru mulți dintre noi WhatsApp Web a devenit aplicația pe care o accesăm cel mai des în zilele în care lucrăm de acasă.

Chiar dacă tu ești adeptul altor aplicații prin care comunici cu prietenii, care ar putea fi Signal sau Telegram, WhatsApp-ul rămâne cea mai populară dintre toate, așa că acest material s-ar putea să-ți simplifice mult activitatea.

Mai exact, după ce vei afla cum poți efectua un apel vocal sau video de pe WhatsApp Web, nu vei mai fi nevoit să te întinzi după telefon ori de câte ori cineva de la birou are nevoie de tine și preferă să te sune prin această aplicație.

Cum se instalează WhatsApp Web pe PC?

1. Intră pe site-ul oficial WhatsApp și downloadează aplicația pentru PC sau Mac. Poți face asta de aici.

2. Instalează WhatsApp Web pe computerul tău.

3. De pe telefon, din meniul WhatsApp, alege WhatsApp Web și scanează codul QR care a apărut pe monitorul PC-ului tău.

4. Contul tău de WhatsApp se va activa, așa că poți efectua apeluri vocale sau video, ca și cum ai fi pe telefon, din dreapta, sus, în orice chat privat.

Deocamdată apelurile vocale și video pot fi efectuate de pe un Windows sau un Mac doar unu-la-unu, deși WhatsApp spune că lucrează la un update care va permite și efectuarea apelurilor de grup de pe PC. 

De ce ai nevoie pentru a apela vocal sau video pe WhatsApp Web de pe Windows sau Mac?

În mod firesc, pentru a putea efectua un apel vocal sau video de pe PC trebuie să ai la îndemână o pereche de căști cu/și un microfon, dar și o cameră web. Desigur, poți oricând opta să le folosești pe cele ale laptopului, deși discuția ta e posibil să nu mai fie una privată atunci.

La fel de redundantă ar putea părea și nevoia de a avea o conexiune stabilă la internet pentru a putea purta o discuție fără întreruperi într-un apel pe WhatsApp Web

Acum, că știi cum îți poți suna contactele de pe WhatsApp de pe desktop, nu uita să pui notificările din această aplicație pe silent, pentru a nu fi deranjat la fiecare mesaj pe care îl primești, cât timp îți cauți concentrarea pentru taskurile de la muncă.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!