WhatsApp: cum asculți o notă vocală înainte de a o trimite?

WhatsApp: cum asculți o notă vocală înainte de a o trimite?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 23.09.2021

WhatsApp, aplicația aflată sub umbrela Facebook, face tot posibilul să-și țină fanii aproape. Și pentru că nu e ușor să rămâi pe primul loc în rândul aplicațiilor de chat din lume, WhatsApp, care a strâns de-a lungul timpului peste două miliarde de utilizatori, a venit cu funcții inovatoare în ultima vreme. 

În mai, anul acesta, reprezentanții WhatsApp anunțau că poți asculta mesajele vocale primite pe platformă la viteza dorită. Asta te poate ajuta să economisești timp, în cazul în care obișnuiești să primești note vocale lungi, pentru că le poți asculta la viteza normală sau poți grăbi cu 1,5x sau 2x viteza cu care ele sunt redate.

Ce e, însă, foarte interesant de știut este că platforma permite ascultarea mesajelor vocale pe care le înregistrezi înainte de a le trimite, dar puțini știu despre această funcție. Notele vocale au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, iar inovația WhatsApp oferă utilizatorilor posibilitatea de revizuire a mesajelor audio înainte de a le da Send.

Cum faci asta? E simplu!

Intră în chatul pe care vrei să trimiți nota vocală. Apasă, în dreapta, jos, pe semnul de microfon și începe să înregistrezi mesajul. 

Dacă, în mod normal, era suficient să iei degetul de pe microfon pentru a trimite nota vocală, în cazul în care vrei s-o asculți înainte de a-i da Send, pentru a te asigura că e așa cum își dorești, va trebui să apeși pe butonul de Home de pe telefon imediat ce ai terminat de înregistrat, fără să ridici degetul de pe butonul de microfon.  

Imediat ce vei deschide WhatsApp-ul, vei vedea că mesajul tău audio e în pending, adică va arăta așa:

Îl poți asculta și trimite destinatarului sau îl poți șterge și poți relua înregistrarea. 

Știai de această funcție a WhatsApp? Ai folosit-o vreodată? Lasă-ne într-un comentariu, mai jos, părerea ta!


Te-ar mai putea interesa și:

WhatsApp vs Signal vs Telegram - diferențe între cele trei aplicații și care dintre acestea e cea mai sigură

Instalare WhatsApp pe telefon Dual SIM - cum poți folosi două conturi de WhatsApp pe același telefon?

Ai fost blocat pe WhatsApp? Cum afli dacă cineva ți-a dat Block?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!