Instalare WhatsApp pe telefon Dual SIM - cum poți folosi două conturi de WhatsApp pe același telefon?

Instalare WhatsApp pe telefon Dual SIM - cum poți folosi două conturi de WhatsApp pe același telefon?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 01.04.2021

Telefonul tău este unul Dual SIM pe care folosești două cartele, una pentru serviciu și una personală? Înseamnă că ai prefera să poți delimita discuțiile de la birou de cele cu prietenii. 

Dacă erai curios să afli cum poți folosi două conturi de WhatsApp pe același telefon, ai ajuns unde trebuie. În rândurile de mai jos vei regăsi un mic ghid cu ajutorul căruia vei afla cum se face o instalare WhatsApp pe telefon Dual SIM, pas cu pas. 

Iată ce trebuie să faci pentru a avea două conturi de WhatsApp pe același telefon.

Instalează aplicația WhatsApp din Apple sau Google Store 

Indiferent dacă ești un fan al telefoanelor Apple sau dacă preferi să folosești un Android, pe un Samsung sau Huawei, descarcă WhatsApp din magazinul de aplicații aferent fiecărui sistem de operare în parte. 

Deschide aplicația și înregistrează numărul tău principal, urmând pașii sugerați de WhatsApp.

Accesează setările telefonului

Dacă aveai deja instalată aplicația, ignoră pasul de mai sus și intră direct în setările telefonului tău. 

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Dă un search după „DUAL”

Caută cu funcția de search cuvântul „dual”, care te aduce cu un pas mai aproape de a găsi dublarea aplicației WhatsApp. Dă click pe „Dual Messenger”, așa cum vezi în imaginea de mai sus. 

Alege WhatsApp din lista de aplicații

Imediat după ce ai trecut la acest pas, se va deschide un meniu nou din care poți alege aplicația WhatsApp, pe care urmează să o dublezi la tine în telefon. Așadar, dă click pe ea. 

Instalează dublura aplicației 

Odată ce ai apăsat pe WhatsApp, îți va apărea mesajul care te va anunța că dublura aplicației este instalată în telefonul tău. 

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Configurează aplicația

Vei trece prin aceleași etape ca atunci când ai instalat pentru prima dată WhatsApp-ul la tine în telefon. Doar că, de această dată, fii atent să introduci cel de-al doilea număr de telefon pe care vrei să îl utilizezi pentru dublura aplicației. Urmează pașii sugerați de WhatsApp și bifează setările care te interesează.

Dacă telefonul tău nu are funcția Dual App / Clone / Twin App, poți încerca să folosești două conturi de WhatsApp pe același telefon descărcând aplicația Multiple Accounts: Dual Accounts & Parallel Space sau, mai simplu, Parallel Space

Totuși, e bine să știi din start că aplicația e plină de reclame, lucru care s-ar putea să te enerveze. 

De ce să folosești două conturi de WhatsApp?

Te-ai putea întreba care ar fi motivul pentru care ai opta pentru două conturi de WhatsApp pe același telefon în loc de unul singur? Răspunsul este unul simplu.

Dacă ai preferat să îți păstrezi activă setarea de a fi văzut online, respectiv de a-i vedea pe ceilalți când au aplicația deschisă (funcția last seen), probabil ai fost deranjat măcar o dată de vreun coleg de la muncă în weekendul în care sperai să te relaxezi. Ori poate nu ai vrea să fii văzut online tocmai în ziua pe care ți-ai luat-o liberă de la serviciu pentru că tot ce voiai să faci era să dormi, deși ai anunțat că îți este rău.

Având două aplicații WhatsApp instalate pe același telefon, situațiile neplăcute descrise mai sus vor fi complet evitate. 

Tu folosești un telefon Dual SIM? 

(simularea de mai sus a fost făcută pe un telefon Samsung, deci de pe un Android. Dacă nu reușești să instalezi WhatsApp pe telefon Dual SIM de la Apple, te rugăm să ne lași un comentariu și își vom explica cum poți folosi două conturi de WhatsApp pe același telefon iPhone

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Financially Advice

Financially Advice

I find this modern month-to-month year to year smooth monthly paintings with because it has command for monetary evaluation for entrepreneurship enterprise for accounting monthly month-to- income assertion, balance sheet, cash follow declaration and invoicing. Financial analysis budgeting current 12 months and destiny year can also be finished at want for lengthy-time period forecasting. Which at https://www.excel-accounting-budget-analysis.com

Ludmila Mereacre

Ludmila Mereacre

Buna. De ce nu se actualizeaza lista de contacte pe al doilea watsap desi am dat permisiune de accesare a agendei

Tiberiu Balogh

Tiberiu Balogh

Foarte bine

vezi toate comentariile

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!