WhatsApp îți va permite să folosești același cont pe două telefoane

WhatsApp îți va permite să folosești același cont pe două telefoane

Publicat de Fadia Hirtan
pe 08.07.2022

Așa cum probabil știi deja, WhatsApp îți oferă posibilitatea de a te conecta la mai multe dispozitive în același timp. De exemplu, dacă vrei să fii mereu atent la mesajele pe care le primești pe platformă, poți ține aplicația deschisă atât pe telefon, cât și pe PC, laptop sau tabletă, prin WhatsApp Web sau având aplicația descărcată, propriu-zis, pe device-ul respectiv, la care te poți conecta cu numărul tău de telefon. 

Funcția multi-device are, însă, și un minus pe cale să devină istorie. Mai exact, deocamdată, dacă vrei să folosești platforma pe două telefoane, concomitent, nu ai cum. Se pare că administratorii platformei plănuiesc să anuleze această limitare. Concret, în scurt timp, vei putea adăuga un al doilea telefon pe care e posibil să îl folosești (poate cel de serviciu) pe lista de smartphone-companion.

WhatsApp-ul îți va permite, așadar, odată ce confirmi că cel de-al doilea dispozitiv este un smartphone secundar, să sincronizezi istoricul chatului și să poți folosi aplicația pe ambele telefoane

Aceste schimbări la care vom fi martori au fost observate în codul celei mai recente versiuni a aplicației, WhatsApp Beta (v2.22.15.13). Deocamdată, funcția este abia la nivelul de testare internă și nu poate fi încercată nici măcar în versiunea Beta. Însă, așa cum suntem obișnuiți de la mai vechile update-uri, cu siguranță ne vom putea bucura de această funcție într-un timp relativ scurt, poate chiar până la finalul acestui an.

Crezi că te avantajează faptul că vei putea folosi același cont WhatsApp pe două telefoane?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!