WhatsApp - acum poți asculta mesajele vocale la viteza dorită

WhatsApp - acum poți asculta mesajele vocale la viteza dorită

Publicat de Fadia Hirtan
pe 28.05.2021

Un nou update WhatsApp face posibilă ascultarea mesajelor audio la viteza dorită. După ce reprezentanții aplicației de mesagerie au anunțat că nu vor bloca utilizatorii care nu acceptă noile condiții de utilizare a platformei, aceștia s-au gândit să mai îmbuneze userii care au ales să nu migreze către Telegram, Signal sau alte rețele asemănătoare, în urma polemicilor apărute în ultima vreme. 

S-ar putea să te mai intereseze și:

Cum poți asculta mesaje vocale pe WhatsApp la o viteză mai mare? E simplu!

Dă play oricărui mesaj vocal de pe WhatsApp. Poza celui care ți-a trimis înregistrarea audio va dispărea, dacă vei apăsa pe ea, în dreptul mesajului trimis. În locul acesteia, vei avea opțiunea de a asculta mesajul la 1x, 1,5x sau 2x.

Cu alte cuvinte, vei avea de ales dacă asculți înregistrarea originală, dacă preferi să o transformi într-una mai rapidă sau dacă vrei să auzi de două ori mai repede ce a vrut să-ți transmită cel cu care porți o conversație pe WhatsApp

mesaj vocal pe WhatsApp la viteza 1,5x

Același lucru îl poți face și pe YouTube, unde vizionarea clipurilor la o viteză mărită este posibilă de ceva timp încoace. 

opțiuni viteză clip video YouTube 

Poți alege să urmărești videourile tale preferate la viteze de 0,25, 0,5, 0,75, 1,25, 1,5, 1,75 sau de două ori mai mari decât originalul. În plus, platforma îți pune la dispoziție și posibilitatea de a adapta manual viteza la care preferi să vizionezi clipul.

opțiuni viteză clip video YouTube manual

Poți găsi aceste setări în bara de jos, în dreptul rotiței specifice funcției de setări.

Cum ți se pare noua opțiune de pe WhatsApp

BONUS - Cum asculți mesajele audio de pe WhatsApp fără să le audă toată lumea?

Ai primit un mesaj vocal pe WhatsApp, dar nu vrei să-l audă toată clasa, tot autobuzul sau toți colegii din birou? Poți fi sigur că mesajul audio primit pe WhatsApp va fi unul confidențial dacă vei da play și vei duce, imediat, smartphone-ul la ureche, ca atunci când vorbești la telefon.  Îți garantăm că vei fi singurul care îl va asculta! În plus, e bine să știi că dacă vei lăsa telefonul de la ureche, mesajul audio se va pune automat pe pauză, iar tu poți relua ascultarea lui în orice moment dorești.

Această opțiune de ascultare în privat a mesajelor audio nu este, din păcate, valabilă și pentru aplicația de Messenger de pe Facebook, cel puțin deocamdată. 

Dacă informațiile din acest material ți s-au părut utile, dă-i un share articolului, să afle și prietenii tăi de aceste ponturi de WhatsApp!

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!