Știri
10 Mai 2022, 12:35 PM

Samsung Galaxy S23 ar putea veni echipat cu o cameră de 200 megapixeli

Modelul Galaxy S23 de la Samsung, pe care ne așteptăm să îl vedem lansat la începutul anului viitor, ar putea veni echipat cu cea mai bună cameră montată vreodată pe un telefon. Samsung Electronics a intrat în etapa finală a dezvoltării obiectivului care va avea 200 megapixeli.

Cel mai mare număr de pixeli folosiți vreodată pe un telefon Samsung poate fi deja testat pe modelele Ultra din seriile S20, S21 și S22, smartphone-uri care se mândresc cu obiective de 108 megapixeli

Dacă producătorul sud-coreean va decide să includă pe viitoarele modele de telefoane acest tip de camere performante, cel mai probabil vom asista și la un upgrade în ceea ce privește memoria, senzorii și procesorul viitoarelor smartphone-uri. 

Concurența nu stă nici ea degeaba. Apple a anunțat că va îmbunătăți pixelii camerelor principale și va schimba camerele selfie de pe viitoarele telefoane, adică cele din seria iPhone 14, pe care e posibil să le vedem pe piață în această toamnă, dacă producătorul american nu decide, cumva, amânarea lansării lor pentru anul viitor. La acest capitol, totul depinde de evoluția pandemiei de coronavirus, care a determinat intrarea în lockdown a multor orașe din China, inclusiv a localității Zhengzhou, care găzduiește cea mai mare fabrică de producție de telefoane Apple din lume.

Fadia Hirtan
Flip.ro

Comentarii

Inca nu au fost adaugate comentarii pentru acest articol. Fii tu primul!