TOP 9 cele mai bune telefoane de la Samsung în 2021

TOP 9 cele mai bune telefoane de la Samsung în 2021

Publicat de Fadia Hirtan
pe 19.04.2021

Nu există urmă de îndoială când spunem că Samsung ține topurile celor mai bune telefoane din lume. Iar dacă ești fan Android și vrei să te înnoiești cu un smartphone de ultimă generație, probabil acest material te va ajuta să iei cea mai înțeleaptă decizie, în funcție de bugetul tău. 

Ți-am pregătit mai jos o descriere a celor mai bune telefoane de la Samsung pe care le poți cumpăra în 2021 de la Flip.ro. Iată care sunt acestea.

Telefoane premium de la Samsung - peste 2.000 lei

Samsung Galaxy S20 Plus 5G, 128 GB

Cu Samsung Galaxy S20 Plus 5G te vei putea bucura de cea mai bună viteză la internet. În plus, acest model de telefon îți va permite să filmezi clipuri în 8K, pentru că are cea mai înaltă rezoluție video, prezentă, până acum, pe un smartphone. Procesorul puternic al acestui dispozitiv, bateria generoasă și spațiul masiv de stocare (128GB) îl recomandă ca fiind unul dintre cele mai bune modele de telefoane pe care Samsung le-a lansat vreodată.

De la Flip.ro poți comanda un Samsung Galaxy S20 Plus 5G de 128 GB ca nou la prețul de 2.799 lei*.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Samsung Galaxy S20 Plus, 128 GB

Cu aceeași rezoluție incredibilă, care oferă posibilitatea de a realiza clipuri video în 8K, Samsung Galaxy S20 Plus nu diferă foarte mult de modelul de telefon prezentat anterior. Vei întâlni pe acest dispozitiv același procesor potent, un spațiu de stocare la fel de generos, dar și o baterie inteligentă și suficient de mare, care să poată acoperi nevoile oricărui utilizator.

Un Samsung Galaxy S20 Plus cu 128GB ca nou costă la Flip.ro doar 2.699 lei*, spre deosebire de prețul său de retail, care depășește suma de 4.000 lei.

Samsung Galaxy S10 Plus Dual SIM, 128 GB

Despre Samsung Galaxy S10 Plus Dual SIM ar trebui să știi că este unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piață. Cu un design cel puțin interesant, o capacitate mare de stocare, un ecran generos, de 6,4 inch, și o suită de camere care pot conlucra pentru imagini uimitoare, acest telefon poate lua cu succes locul unui laptop sau a unei tablete, cu ajutorul funcției sale, Samsung DeX. Totodată, acest model este unul dintre puținele care permit încărcarea altul telefon ce are capacitatea de wireless charging. 

Cea mai bună ofertă de la Flip.ro pentru un Samsung Galaxy S10 Plus Dual SIM este de 2.195 lei* pentru un telefon ca nou.

Telefoane mid-price de la Samsung - 1.500 - 2.000 lei

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Samsung Galaxy Note 9, 128 GB

Cel mai puternic Note din 2018, așa cum a fost denumit la vremea respectivă, Samsung Galaxy Note 9 își păstrează specificațiile foarte actuale. Viteza impresionantă a procesorului său, acumulatorul care asigură funcționarea dispozitivului pentru o zi întreagă, chiar și la o utilizare intensă a telefonului, dar și ecranul mare, de 6,4 inch, fac din acest smartphone unul mai mult decât potrivit pentru tine, mai ales dacă pui preț pe productivitate și eficiență.

Poți comanda Samsung Galaxy Note 9 de la Flip.ro la 1.949 lei*.

Samsung Galaxy Note 10, 256 GB

Galaxy Note 10 îți va oferi experiența unei console de jocuri, a unui mini-calculator, a unui studio de editare foto și video, toate susținute de un S-Pen inteligent pe care îl vei transforma în asistentul tău personal. În plus, acest model de Note îți va permite încărcarea rapidă în doar 30 de minute pentru o zi întreagă de utilizare a funcțiilor unuia dintre cele mai bune telefoane de la Samsung

Samsung Galaxy Note 10 cu 256GB costă la Flip.ro 1.860 lei*.

Samsung Galaxy Note 9 Dual SIM, 128 GB

Vrei să te bucuri de toate specificațiile unui Galaxy Note 9, dar ai nevoie de un telefon Dual SIM? Nimic mai simplu - optează pentru un Samsung Galaxy Note 9 Dual SIM care îți va depăși așteptările și te va scuti de utilizarea simultană a două telefoane. Cu aceeași viteză excelentă a procesorului, camere performante și un display generos, ideal pentru orice consumator de conținut pe telefon, Galaxy Note 9 Dual SIM este un smartphone de care te vei îndrăgosti, negreșit. 

Pe Flip.ro poți comanda acest telefon la 1.789 lei*.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Telefoane ieftine de la Samsung - 1.000 - 1.500 lei 

Samsung Galaxy S9, 64 GB

Pentru Galaxy S9, Samsung a optat pentru o suită de camere mult îmbunătățită față de modelul lansat anterior, Galaxy S8. De asemenea, upgradeul pe camere s-a îndreptat și către funcția de Night Mode, pentru ca pozele tale, chiar și cele făcute într-o lumină slabă, să fie cât se poate de clare. Ecranul de 5,8 inch al acestui model de la Samsung poate reda culori vii și contururi perfecte. Compania coreeană nu a făcut rabat nici la capitolul performanță, atașând acestui gadget un procesor performant, susținut de o baterie potentă.

Comandă și tu un Samsung Galaxy S9 la prețul excelent de 1.299 lei*!

Samsung Galaxy S8 Plus, 64 GB

Galaxy S8 Plus a fost inovator pentru anul 2017, dar își păstrează și astăzi specificațiile foarte actuale. Acest telefon prezintă un nou format de 18:9, comparativ cu modelele anterioare, care aveau un format de 16:9. Creat din aluminiu și sticlă, cu margini curbate, foarte plăcute ca aspect și senzație la atingere, Galaxy S8 Plus nu surprinde doar printr-un design pe care îl vei aprecia, ci și printr-o serie de detalii tehnice care ar satisface pe oricine. Ținem să amintim doar de suita de camere, rezistența în fața prafului și la submersie în apă dulce, dar și modalitatea de deblocare a dispozitivului cu ajutorul irisului, deși lista acestora este mult mai lungă.
Te poți convinge de performanțele unui Galaxy S8 Plus comandându-l de la noi la prețul de 1.229 lei*.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Samsung Galaxy A51 Dual SIM, 128 GB

Ne place să spunem despre Galaxy A51 Dual SIM că este cel mai ieftin telefon bun de la Samsung. Pentru un smartphone care costă puțin peste 1.000 lei*, A51 Dual SIM este varianta cea mai potrivită pentru tine dacă ești în căutarea unui dispozitiv cu un ecran mare, de tip Infinity, care afișează culori surprinzător de intense, are camere performante și o baterie mai mult decât generoasă, de 6.000 mAh. 

Acestea au fost TOP 9 cele mai bune telefoane de la Samsung în 2021 cu care sperăm să te fi inspirat, astfel încât să știi ce smartphone să-ți cumperi de la Flip.ro anul acesta!

*prețurile sunt cele afișate pe site în momentul realizării acestui material, deci pot varia.

___

sursa foto: shutterstock.com

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!