Top 6 motive – de ce sa cumperi un telefon reconditionat?

Top 6 motive – de ce sa cumperi un telefon reconditionat?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 30.03.2021

Ai decis ca este momentul sa iti schimbi telefonul. Sa optezi pentru unul nou, dar scump, sau pentru unul second-hand, reconditionat, la un pret foarte bun? Iata 6 motive pentru care e mai avantajos sa alegi un telefon reconditionat:

1. Este mai accesibil ca pret

Pretul este, de cele mai multe ori, factorul decisiv atunci cand vine vorba despre alegerea telefonului. Insa daca nu ai un buget foarte mare, asta nu inseamna ca trebuie sa iti cumperi un telefon mai putin bun decat ti-ai dori.

Flip.ro te ajuta sa cumperi un telefon second-hand reconditionat, verificat de experti si fara probleme ascunse. In functie de buget si preferinte, tu alegi modelul si starea in care vrei sa cumperi telefonul. Poti opta pentru un telefon Samsung, Apple sau Huawei, care poate fi in stare “Ca Nou”, “Excelent”, “Foarte Bun” sau “Bun”, gradul de uzura este diferit in functie de conditia estetica aleasa. Conditia „Ca Nou”, de exemplu, reprezinta telefoanele care sunt in stare perfecta, fara nicio urma de uzura sau cu o singura urma insesizabila la prima vedere, in timp ce conditia „Excelent” este alegerea potrivita pentru cei ce pot accepta si unele mici si superficiale imperfectiuni pe ecran, rama sau carcasa telefonului.

Pe Flip poti gasi telefoane intr-o stare perfecta de functionare, cu garantie si drept de retur, cu preturi cu pana la 60% mai mici decat in cazul telefoanelor noi. Gama de modele disponibila pe site-ul Flip include si cele mai bune telefoane din 2020.

2. Poate avea o durata de viata mai mare decat un telefon nou

Daca un telefon second-hand a fost reconditionat in conditii optime este foarte posibil ca durata sa de viata sa fie mai mare decat cea a unui telefon nou.

La Flip, toate telefoanele trec printr-o verificare tehnica temeinica facuta de catre specialisti, care sunt atenti la peste 30 de aspecte software si hardware. Telefoanele sunt curatate, sunt reparate (daca este nevoie) si apoi sunt atent ambalate. In cazul telefoanelor care sunt reparate, piesele folosite sunt de inalta calitate si ofera o durata de viata mai lunga device-ului. In acest mod tu nu mai risti sa cumperi telefoane cu defecte ascunse, de care sa afli prea tarziu, dupa ce ai facut deja plata si ai intrat in posesia lor.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

3. Are o garantie extinsa

Suntem atat de siguri ca telefoanele noastre sunt calitative incat oferim si garantie timp indelungat pentru acestea. Flip ofera o garantie de 12 luni pentru fiecare telefon cumparat, dupa ce fiecare dispozitiv in parte este verificat atent din punct de vedere tehnic pentru a ne asigura ca este 100% functional.

4. Este o alegere sustenabila

Fabricarea oricarui telefon nou presupune utilizarea a numeroase materii prime, care emit cantitati semnificative de dioxid de carbon si astfel contribuie la incalzirea globala.

Daca iti pasa de mediul inconjurator, afla ca, odata cu alegerea unui telefon reconditionat, faci un bine planetei si contribui la o economie sustenabila prin folosirea resurselor existente intr-un mod pozitiv.

5. Siguranta achizitiei si drept de retur 14 zile

Cumpararea unui telefon reconditionat prin intermediul unui marketplace precum Flip are loc in cele mai sigure conditii.

Intri pe platforma, alegi telefonul dorit si modalitatea de plata (poate fi ramburs la livrare, online cu cardul sau in rate cu cardul de credit) si astepti sa iti fie livrat (gratuit) la adresa dorita. Daca nu iti place telefonul, ai dreptul de a-l returna, timp de 14 zile calendaristice din momentul in care il primesti.

Spre deosebire de platformele de anunturi, nu te vei intalni cu persoane dubioase pentru a negocia pretul si nu vei avea nicio surpriza neplacuta cu privire la produsul cumparat. Mai mult de atat, ai posibilitatea sa contactezi oricand echipa de suport care iti va raspunde amabil si rapid de fiecare data.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

6. Experienta placuta

Achizitionarea unui telefon reconditionat iti va aduce o experienta placuta, pozitiva si de calitate, asemanatoare cu experienta dintr-un magazin obisnuit.

Procesele sunt bine puse la punct, de la inceput pana la final: de la alegerea telefonului dorit si pana la intrarea propriu-zisa in posesia lui. Prin Flip poti cumpara un telefon second-hand aproape nou, la preturi accesibile.

In concluzie, cumpararea unui telefon reconditionat include numeroase avantaje fata de achizitionarea unuia nou, cel mai important fiind pretul. Intra pe Flip.ro si cauta-ti modelul dorit.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!