Merită să plătești până la 1.000 lei mai mult pentru mici imperfecțiuni, care abia se văd cu ochiul liber? Pentru că asta e diferența medie dintre costul unui telefon recondiționat de pe Flip și unul nou, din magazin.
Dacă nu te-ai convins încă de acest avantaj de preț, te invităm să descoperi ofertele noastre la smartphone-uri Apple, Samsung, Huawei și Xiaomi, pe care să le compari, dacă vrei, cu celelalte din piață.
Iar dacă vrei să știi la ce ne referim, mai exact, când spunem „mici imperfecțiuni”, te invităm să afli detaliile care e posibil să te convingă să faci o alegere SMART data viitoare când vrei să cumperi un smartphone.
De ce să cumperi un telefon mai ieftin, de pe Flip?
Pentru că diferența dintre un telefon ca nou de la Flip și unul nou, din magazin, este, în majoritatea cazurilor, una aproape insesizabilă. Practic, cu ajutorul unei huse și a unei folii de protecție, telefonul pe care îl comanzi de pe Flip va arăta impecabil.
Știi deja (sau poate abia acum afli) că trecem toate telefoanele pe care le vindem printr-un proces exigent de verificare în 67 de teste de calitate. În cadrul cărora tehnicienii noștri nu „iartă” nicio posibilă imperfecțiune hardware sau software a dispozitivului, pe care o remediază, dacă este cazul, înainte ca produsul să fie afișat pe site. Astfel încât tu să primești un telefon la fel de performant ca unul proaspăt scos din cutie.
Diferențele aproape insesizabile de care îți spuneam mai sus se referă strict la aspectul exterior al telefonului. În funcție de categoria la care sunt încadrate, smartphone-urile de pe Flip pot fi:
Ca Noi - în stare nouă sau aproape perfectă, pot avea o urmă insesizabilă de uzură.
Excelente - carcasa sau ecranul pot prezenta câteva zgârieturi foarte fine, insesizabile când ecranul este aprins.
Foarte Bune - ecranul poate prezenta zgârieturi superficiale, dar dacă îi aplici o folie de protecție, telefonul arată Ca Nou. Carcasa poate prezenta zgârieturi puțin vizibile, puncte sau decolorări minore.
Bune - prezintă câteva urme vizibile de zgârieturi pe ecran sau carcasă. (e cea mai ieftină și avantajoasă condiție estetică)
Și tot aceste micro-diferențe te-ar putea costa, în medie, cu până la 1.000 lei mai puțin. De ce spunem asta? Pentru că diferența de preț dintre un telefon de pe Flip și unul luat din magazin poate fi chiar mai mare de atât.
Iată câteva exemple care te vor convinge:
Ce poți face cu diferența de bani de până la 1.000 lei?
Poți folosi economia pe care o faci când cumperi de pe Flip pentru o pereche nouă de ochelari de soare. Sau poate vrei să-ți prelungești concediul cu încă o noapte de cazare. Ori poate te gândeai să-ți iei un aer condiționat nou sau chiar să investești într-o husă rezistentă, care va prelungi durata de viață a noului tău smartphone recondiționat.
Orice ai alege să faci cu diferența de bani, poți fi sigur că iei cea mai SMART alegere când cumperi de pe Flip. Și pentru buzunarul tău, dar și pentru mediu!
Prețurile specificate în acest material erau valabile la momentul publicării articolului de blog, deci pot suferi modificări în timp.