WhatsApp ar putea permite transferuri mari de date, de până la 2GB

WhatsApp ar putea permite transferuri mari de date, de până la 2GB

Publicat de Fadia Hirtan
pe 29.03.2022

Vestea bună este că WhatsApp ar putea permite transferuri de fișiere de până la 2GB, de pe telefon, laptop sau tabletă.

Vestea mai puțin bună este că, deocamdată, această funcție se află abia în faza de testare. Și doar în Argentina, acolo unde platforma este cea preferată de utilizatori, în detrimentul oricărei alte aplicații de chat. 

Așadar, pentru moment, nu există nicio certitudine că funcția va fi disponibilă și în alte state ale lumii. Dar asta nu înseamnă că nu ai la îndemână o alternativă, atunci când ai nevoie să transferi fișiere mai mari de 100MB prin aplicația aflată sub umbrela Meta. Despre acest subiect am scris mai multe tot pe blogul Flip

Telegram, aplicația cu care WhatsApp se află în competiție, permite deja transferuri de până la 2GB

Cele două servicii de mesagerie au multe alte funcții în comun. Cu toate acestea, Telegram rămâne cu mult în urma WhatsApp-ului când vine vorba de numărul de utilizatori, conform ultimelor date. Acestea spun că peste două miliarde de persoane folosesc zilnic WhatsApp-ul, în vreme ce doar 550 de milioane deschid Telegramul pentru a trimite mesaje. 

Dacă ar fi să facem o comparație, atunci când au apărut zvonuri că WhatsApp ar putea permite trimiterea de mesaje care dispar, a durat mai bine de opt luni până când utilizatori din toată lumea au putut testa funcția, aflată la momentul respectiv în varianta beta. Deci, cel mai probabil, mai avem de așteptat până să putem trimite fișiere mari pe WhatsApp direct din aplicație.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!