WhatsApp va afișa participanții care au ieșit dintr-un grup în care tu abia ai intrat

WhatsApp va afișa participanții care au ieșit dintr-un grup în care tu abia ai intrat

Publicat de Fadia Hirtan
pe 08.08.2022

WhatsApp lucrează constant la dezvoltarea unor funcții noi care se dovedesc a fi, de cele mai multe ori, foarte utile. De exemplu, aplicația dezvoltă o funcție care îți va permite să ieși de pe un grup fără ca membrii acestuia să știe. De asemenea, curând, vei putea edita mesajele trimise pe WhatsApp, așa cum poți face deja pe Telegram sau Slack

Platforma aflată sub umbrela Meta și-a propus să continue lista de funcții cu una dedicată grupurilor. De data asta, utilizatorii WhatsApp vor putea vedea cine a părăsit sau a fost scos dintr-un grup în ultimele 60 de zile.

WABetaInfo a explicat cum va funcționa acest feature:

Va exista o nouă opțiune, vizibilă în partea de jos a listei de participanți la grup, într-o actualizare viitoare. Aceasta le va permite membrilor unui grup să vadă cine a mai făcut parte din grupul respectiv. Datorită acestei noi opțiuni, îți va fi mai ușor să urmărești cine a părăsit un grup WhatsApp. Din păcate, se pare că această listă va fi vizibilă pentru toți membrii grupului, nu numai pentru administratorii acestuia. Însă reține că, fiind vorba de o caracteristică în curs de dezvoltare, modul în care aceasta va funcționa se poate schimba înainte de lansare.

Recent, WhatsApp a lansat și reacțiile la mesaje (funcție care, dacă te stresează cu notificări, o poți anula folosind instrucțiunile de aici). În plus, aplicația a făcut în sfârșit posibil și transferul istoricului de chat de pe un telefon iOS pe unul cu Android și viceversa. Așa că, dacă îți schimbi telefonul și migrezi de pe un ecosistem pe altul, acum nu mai e cazul s-o iei de la zero cu conversațiile din WhatsApp

Însă revenind la utilitatea funcției viitoare a aplicației, care îți va arăta cine a fost un participant al grupului în care tu abia ai intrat, eu nu prea o găsesc. Tu?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!