WhatsApp permite acum transferul istoricului de conversații între Android și iOS și viceversa

WhatsApp permite acum transferul istoricului de conversații între Android și iOS și viceversa

Publicat de Fadia Hirtan
pe 21.07.2022

Anunțat încă de anul trecut, transferul istoricului de conversații de pe WhatsApp între iOS și Android este, în sfârșit, disponibil pe toate telefoanele, în mod oficial. Până nu demult, acest transfer nu era imposibil de făcut, însă presupunea utilizarea unei aplicații terțe, eventual a uneia cu plată. 

Așadar, dacă treci de pe iPhone pe un telefon cu Android sau invers și vrei să păstrezi istoricul conversațiilor de pe WhatsApp, înainte de toate va trebui să te asiguri că versiunea aplicației de pe telefon este una recentă, adică ultima disponibilă pentru modelul pe care îl folosești. Poți face asta dacă intri în magazinul de aplicații și cauți „WhatsApp”, apoi verifici dacă există sau nu opțiunea de Update

De asemenea, pentru a putea realiza transferul istoricului de conversații pe WhatsApp între Android și iOS e musai să folosești în continuare același număr de telefon când te loghezi în cont. Instrucțiunile complete de transfer între cele două telefoane găsești aici

Conform paginii de asistență a aplicației Meta, atunci când transferi un cont de WhatsApp de pe un telefon pe altul vei avea pe noul dispozitiv atât informațiile despre cont, cât și poza de profil, chat-urile individuale și pe cele de grup, pozele sau clipurile share-uite anterior și setările de WhatsApp.

Schimbarea telefonului, dar mai ales trecerea de la iOS la Android sau invers, era cândva o activitate frustrantă. Comutarea între dispozitive care folosesc ecosisteme diferite a devenit, însă, cu această ocazie, mult mai lejeră.

În plus, WhatsApp a mai anunțat de curând că îți va permite să folosești același cont pe două telefoane, concomitent. Aceste schimbări la care vom fi martori au fost observate în codul celei mai recente versiuni a aplicației, WhatsApp Beta v2.22.15.13. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Alexandra Hero

Alexandra Hero

Yeeey! Multumim de info si newsletter :)

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!