Treci de pe iPhone pe Android? Află cum transferi toate datele pe noul telefon

Treci de pe iPhone pe Android? Află cum transferi toate datele pe noul telefon

Publicat de Fadia Hirtan
pe 14.04.2022

Dacă ai decis să renunți la iPhone și ai găsit în rândul smartphone-urilor cu Android un nou telefon preferat, probabil informațiile pe care ți le-am pregătit în acest material îți vor fi mai mult decât utile. Asta dacă nu cumva vrei să transferi datele de pe un telefon pe altul manual, ceea ce îți va consuma timp și energie. 

Glumesc, cine ar vrea să treacă toate documentele, pozele, întreaga listă de contacte sau aplicațiile dintr-un dispozitiv în altul manual sau cu ajutorul unui cablu de date?

Ce am aflat de curând este că Google a lansat o aplicație gratuită pentru iOS care îți permite să treci de pe iPhone pe Android în cel mai decent mod posibil în 2022. Aplicația poartă numele de Switch to Android și o găsești numai bună de downloadat aici.

„Aplicația Switch to Android de la Google te va ajuta să muți rapid și în siguranță cele mai importante date din telefon, de la fotografii, la videoclipuri, contacte sau evenimentele trecute deja în calendar, fără a folosi un cablu”, se arată în descrierea aplicației de pe App Store.

Și pentru că bănuiesc că ai prefera să urmărești un tutorial video, mai degrabă decât să citești cum arată, cum funcționează și de ce ar trebui să folosești aplicația Switch to Android atunci când treci de pe iPhone pe un telefon de la Samsung, Xiaomi sau Huawei, te invit să dai play clipului de mai jos, unde îți vor fi explicate toate aceste detalii.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Adrian Adi

Adrian Adi

Cine ar trece de pe iOS pe Android? Huawei de cand are Android?

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!