iPhone 13 va avea un „breton” cu un sfert mai subțire decât iPhone 12

iPhone 13 va avea un „breton” cu un sfert mai subțire decât iPhone 12

Publicat de Fadia Hirtan
pe 25.07.2021

Zvonurile despre cum va arăta iPhone 13 continuă să apară. Deși speram ca măcar următoarele modele după iPhone 12 să vină fără notch-ul specific, vestea că iPhone 13 va avea un „breton” mai subțire ne mai consolează, cât de cât. 

Te-ar mai putea interesa și:

Notch-ul de pe display-ul următorului model de telefon Apple va măsura doar 26 mm, în comparație cu 35 mm, cât are crestătura unui iPhone 11, iPhone XS sau a unui iPhone X

Astfel, se estimează faptul că 88% din suprafața unui iPhone 13 va fi acoperită de ecranul acestuia, în creștere cu 2% față de iPhone 12 și cu 8% față de iPhone X.

Vestea asta e una care îi poate încânta pe fanii Apple, deși multe modele de telefoane Android au renunțat de ceva vreme la notch și astfel au trecut de procentul de 90%, când vine vorba de raportul ecran-telefon. 

Tot zvonurile mai spun că iPhone 13 va avea un display cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, un afișaj always on display, dar și o cameră ultra avansată, cu focalizare automată și o stabilizare excelentă. 

Se pare că leakerii n-au reușit să se pună deloc de acord cu numele pe care îl va avea următorul model de telefon de la Apple. Unii susțin în continuare că acesta se va numi iPhone 13, iar alții spun că va primi denumirea de iPhone 12S, date fiind superstițiile americanilor referitoare la cifra 13.

Tu pe ce nume pariezi? Lasă-ne un comentariu mai jos și spune-ne cum crezi că se va numi următorul iPhone - iPhone 13 sau iPhone 12S?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!