iPhone 13 ar putea avea 1TB spațiu de stocare

iPhone 13 ar putea avea 1TB spațiu de stocare

Publicat de Fadia Hirtan
pe 21.04.2021

După ce Huawei a primit sugestii din partea clienților pentru a scoate pe piață smartphone-uri cu o memorie internă mai mare, a venit rândul fanilor Apple să ceară telefoane cu un spațiu de stocare mai mare. 

Momentan, compania se poate lăuda cu cele mai potente modele ale sale, care vin cu o memorie internă de până la 512GB, mai exact iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, însă se gândește serios să ofere posibilitatea clienților de a cumpăra telefoane cu 1TB de stocare

Dat fiind faptul că telefoanele Apple nu permit adăugarea unor carduri de memorie, care ar suplimenta memoria originală a dispozitivelor, această veste nu poate fi decât una incredibil de bună! 

iPhone 13, a cărui lansare este așteptată în toamna acestui an, se presupune că va avea un notch mult mai mic decât cel al telefoanelor Apple lansate anterior, dar și un display mult mai generos decât al modelelor aflate deja pe piață. Mai exact, iPhone 13 Pro Max se pare că va avea un ecran de 6,7 inch, în vreme ce iPhone 13 se va lăuda cu un display de 6,1 inch. 

De asemenea, Apple va folosi pentru noile modele de iPhone cel mai rapid procesor de până acum, Bionic A15

Totuși, deocamdată, aceste informații pot fi trecute cel mult la categoria zvonuri, pentru că Apple nu le-a confirmat oficial. Până în septembrie 2021, când se presupune că vor fi lansate noile telefoane din gama iPhone 13, se mai pot întâmpla multe. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!