iPhone 14: O funcție pe care fanii Android o iubesc vine și pe viitoarele telefoane Apple

iPhone 14: O funcție pe care fanii Android o iubesc vine și pe viitoarele telefoane Apple

Publicat de Fadia Hirtan
pe 26.05.2022

Seria iPhone 14 anunță multe îmbunătățiri aduse viitoarelor telefoane, în comparație cu ce a avut de oferit generația iPhone 13. După ce ți-am spus că modelele Pro scapă, în sfârșit, de notch-ul de pe ecran și după ce am aflat împreună că Apple schimbă atât camerele selfie,  cât și lentilele principale cu unele mai performante, azi mai venim cu o veste bună pentru tine!

Se pare că iPhone 14 va primi, în plus față de acestea, și o funcție de care fanii telefoanelor Android nu sunt deloc străini. Este vorba de Always-On Display, altfel cunoscută și sub acronimul AOD. Această caracteristică afișează câteva informații importante pe ecranul telefonului, atunci când dispozitivul este în stand-by. Altfel spus, funcția permite vizualizarea celor mai importante notificări, a orei exacte sau a procentajului bateriei, chiar și atunci când ai telefonul blocat.

Majoritatea producătorilor de Android oferă telefoane cu această funcție cu care Apple abia a făcut cunoștință, pe cele mai noi modele de Apple Watch. Dacă va fi disponibilă pe viitoarele smartphone-uri, așa cum spune cel mai recent zvon, funcția îți va permite să nu mai deblochezi telefonul pentru a vedea de pe ce aplicație ai primit o notificare, ci pur și simplu să o vezi atunci când dispozitivul este în stand-by.

E important să știi, totuși, că, odată activată, funcția va consuma din bateria telefonului, așa că e posibil să nu fii prea încântat de ea, mai ales atunci când primești mesaje pe un grup de WhatsApp pe care nici măcar nu ți-ai dori să fii, atunci când smartphone-ul stă să se descarce complet.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!