iPhone 14: Noile zvonuri arată că doar modelele Pro vor scăpa de notch

iPhone 14: Noile zvonuri arată că doar modelele Pro vor scăpa de notch

Publicat de Fadia Hirtan
pe 29.04.2022

Zvonurile despre viitoarele telefoane din seria iPhone 14 continuă să apară. Cele mai noi dintre acestea nu sunt, neapărat, încântătoare, dacă te așteptai ca Apple să renunțe total la „bretonul” din ecranul smartphone-urilor. 

Un site cu știri din tehnologie din China, Weibo, a publicat recent o poză cu folii din sticlă pentru cele patru modele pe care le vom vedea lansate în această toamnă.

Așa cum poți observa, se pare că doar variantele Pro ale viitoarelor iPhone 14 vor scăpa de notch-ul din ecran. Modelele standard, adică iPhone 14 și iPhone 14 Max, vor păstra „crestătura” de care nici telefoanele din seria iPhone 13 nu au reușit să se descotorosească. 

Deși această informație este, la acest moment, una neoficială, forma panourilor din sticlă pare să se alinieze cu zvonurile pe care le-am auzit până acum despre viitoarele telefoane Apple. Concret, din alte surse, am aflat că modelele iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max vor avea rame mai subțiri decât variantele omoloage din seria lansată în toamna trecută, dar și un aspect mai înalt. 

Până acum, alți leakeri au mai divulgat și faptul că iPhone 14 Pro va include o cameră spate de 48 de megapixeli, dar și o cameră frontală îmbunătățită, cu focalizare automată.

Deși iPhone X nu a fost primul smartphone din lume care a folosit un notch în ecran, acest telefon de la Apple a fost cel care a făcut „bretonul” popular în toată lumea. De la lansarea sa, în 2017, Apple a menținut acest trend până astăzi, pe fiecare telefon în parte. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!