Știri
14 Martie 2022, 12:14 PM

YouTube Vanced, alternativa gratuită la YouTube Premium, va înceta să funcționeze

Dacă până astăzi ai „jonglat” cu funcțiile premium ale YouTube-ului, fără a plăti un abonament pentru ele, vestea pe care avem să ți-o dăm nu e una întocmai bună. YouTube Vanced, aplicația care îți permitea să eviți avalanșa de reclame de pe platforma video, va înceta să funcționeze.

Google a trimis recent creatorilor Vanced o notificare de încetare a aplicației. „Ni s-a cerut să eliminăm toate referințele la YouTube, să schimbăm sigla și să eliminăm toate linkurile legate de produsele YouTube”, a declarat un administrator al echipei Vanced într-un mesaj adresat publicației The Verge.

YouTube Vanced era populară în rândul celor care folosesc telefoane cu Android în special pentru că le permitea utilizatorilor să blocheze toate reclamele de pe YouTube în mod gratuit. 

Deși YouTube Vanced va mai funcționa pentru câteva zile de acum înainte, aplicația nu va mai primi niciun fel de actualizări și, cel mai probabil, nu va mai putea fi accesată în scurt timp.

Suntem curioși, tu foloseai această aplicație? Lasă-ne mai jos un comentariu și spune-ne ce altă variantă folosești, în cazul în care eviți să plătești un abonament premium la YouTube

Fadia Hirtan
Flip.ro