WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane iPhone. Vezi despre ce modele e vorba!

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane iPhone. Vezi despre ce modele e vorba!

Publicat de Fadia Hirtan
pe 23.05.2022

După ce WhatsApp anunța de curând că a lansat reacțiile la mesaje, va crește limita fișierelor la 2GB, dar și numărul maxim de participanți într-un grup, aplicația aflată sub umbrela Meta are o veste proastă pentru câțiva dintre fanii telefoanelor Apple.

Mai exact, pentru cei care folosesc modele mai vechi de telefoane, adică cele lansate înainte de 2013, platforma nu va mai putea fi accesată începând cu luna octombrie a acestui an. Concret, dacă nu au făcut update-ul la iOS 12, smartphone-urile iPhone 5s, iPhone 6 și iPhone 6s vor pierde accesul la WhatsApp. În plus, modelele iPhone 5 și iPhone 5c sunt lăsate pe dinafară complet.

WhatsApp a decis să retragă suportul pentru dispozitivele iOS 10 și iOS 11. Aceeași practică a fost aplicată în noiembrie anul trecut și în cazul anumitor telefoane care foloseau Android 4.0.4 sau versiuni mai vechi de atât. 

 Dacă folosești unul dintre telefoanele care va pierde accesul la WhatsApp, vrei să continui să folosești aplicația și ai decis să-ți schimbi telefonul, s-ar putea să te intereseze cum transferi datele de pe un telefon Android pe un iPhone

La fel de importante s-ar putea dovedi și informațiile pe care le-am lăsat în articolul de blog în care am explicat cum transferi istoricul conversațiilor pe WhatsApp de pe iOS pe Android? Ori poate ești curios să afli cum transferi toate numerele din agenda telefonului, atunci când treci la un telefon nou.

Și dacă vrei să faci un upgrade la telefon, aruncă-ți un ochi în magazinul nostru. S-ar putea ca ofertele Flip să ți se pară mai mult decât tentante. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!