E OFICIAL! WhatsApp lansează reacțiile la mesaje, crește limita fișierelor la 2GB și numărul maxim de participanți într-un grup

E OFICIAL! WhatsApp lansează reacțiile la mesaje, crește limita fișierelor la 2GB și numărul maxim de participanți într-un grup

Publicat de Fadia Hirtan
pe 06.05.2022

WhatsApp lucra de ceva vreme la noile funcții extrem de utile, din punctul meu de vedere, despre care ai putut citi și pe blogul Flip chiar din momentul testării lor. Acum, însă, e OFICIAL! Cât de curând, ar trebui să le poți folosi și tu pe telefon!

Reacțiile la mesajele primite vor fi, cel puțin pentru început, aceleași pe care le știi deja de pe Messengerul Facebook-ului. Tot ce va trebui să faci este, la fel ca în cazul celeilalte aplicații aflată sub umbrela Meta, să ții apăsat lung pe mesajul la care vrei să reacționezi. Scopul reacțiilor ar putea fi acela de limitare a reply-urilor lungi, mai ales în cazul grupurilor din care faci parte. 

Și dacă tot am amintit de grupuri, WhatsApp mai aduce o noutate. Numărul maxim de participanți într-un grup crește de la 256 la 512 utilizatori, deși nu ți-aș dori neapărat să faci parte dintr-o comunitate predestinată spamului, ca una cu peste 500 de utilizatori.

Aplicația mai adaugă și funcția pe care sunt sigură că o așteptai. WhatsApp crește plafonul dimensiunilor pentru fișierele pe care le poți share-ui la 2GB, de la 100MB. Nu am mai văzut nicio schimbare în acest sens de prin 2017, așa că era cazul să primim ceva mai multă permisivitate în aplicație. 

În postarea de blog în care reprezentanții platformei anunță lansările mult așteptate se precizează că implementarea limitei maxime a numărului de participanți într-un grup va fi implementată eșalonat, în vreme ce reacțiile la mesaje și limitele mai mari de transfer de fișiere sunt în prezent disponibile pentru toți utilizatorii, la nivel global.

În mod obișnuit, nu ar trebui să ai nevoie de un update la aplicație, însă verifică în magazinul virtual dacă nu cumva există și o variantă actualizată disponibilă pentru WhatsApp.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!