Telegram Premium permite transferuri de fișiere de până la 4GB și convertirea mesajelor vocale în text

Telegram Premium permite transferuri de fișiere de până la 4GB și convertirea mesajelor vocale în text

Publicat de Fadia Hirtan
pe 22.06.2022

Aplicația de mesagerie Telegram s-a numărat printre cele mai populare aplicații pe telefon din 2022, situându-se pe locul cinci în lume la numărul de descărcări. Peste 700 de milioane de utilizatori sunt activi lunar pe platforma concurentă a WhatsApp-ului. 

Recent, reprezentanții Telegram au decis să monetizeze acest număr impresionant de useri, prin lansarea serviciului Telegram Premium, păstrând și varianta de bază, adică cea gratuită, de care e posibil să te bucuri și tu.

Noul serviciu va oferi posibilitatea transferurilor de fișiere de până la 4GB, în comparație cu opțiunea limitată a celor care folosesc gratuit Telegram, care pot partaja documente de până la 2GB. În plus, abonații Telegram Premium vor putea, aparent, să descarce fișierele media și fișiere la „cea mai rapidă viteză posibilă” și stocarea lor nelimitată în cloud.

De asemenea, utilizatorii premium vor avea și opțiunea de a urmări până la o mie de canale, de a crea până la 20 de dosare de chat cu până la 200 de chaturi fiecare, de a adăuga un al patrulea cont la orice aplicație Telegram, de a pune un pin pentru până la zece chat-uri în lista principală și de a salva până la zece stickere preferate.

Telegram Premium va permite, totodată, și convertirea mesajelor vocale în text și va permite utilizatorilor să poată evalua calitatea transcrierilor. 

Deocamdată, nu se știe exact cât va costa un cont Telegram Premium. Reprezentanții aplicației de mesagerie au precizat că prețul unui abonament premium va fi variabil, în funcție de locație. De exemplu, utilizatorii din America vor plăti 4,99 dolari pe lună pentru acces premium la un cont de Telegram

Ce zici, te-ar ajuta să folosești un cont premium pe Telegram?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!