Samsung vrea să lanseze seria S23 mai devreme, la final de 2022

Samsung vrea să lanseze seria S23 mai devreme, la final de 2022

Publicat de Fadia Hirtan
pe 03.10.2022

Samsung vrea să „fure startul” calendarului de lansare a noilor telefoane, după care s-a ghidat atât de mult timp. În mod obișnuit, cele mai noi telefoane de la Samsung apăreau pe piață la începutul fiecărui an, în luna februarie. Însă acum, spun zvonurile, gigantul tehnologic are de gând să scurteze durata dintre lansarea lui iPhone 14 și dezvăluirea seriei Galaxy S23.

Conform publicației coreene ET News, se pare că vom vedea noile smartphone-uri de la Samsung chiar înainte de finalul acestui an, deci chiar la timp pentru sezonul cumpărăturilor de Crăciun. Tot site-ul specializat în știri din tehnologie mai spune că Samsung Electronics a comandat deja piesele necesare pentru viitoarele telefoane

Ce nu se cunoaște cu exactitate este data la care vor fi prezentate noile gadgeturi. Însă se știe că modelele din seria S23 vor avea câteva îmbunătățiri remarcabile, față de telefoanele producătorului sud-coreean lansate până acum.

De exemplu, varianta de top a gamei, Samsung S23 Ultra, va veni echipată cu o cameră cu 200 MP, cea mai înaltă specificație pe care o are vreuna dintre camerele de telefon existente pe piață. Totodată, performanța diferitelor componente, cum ar fi memoria, senzorii, lentilele și procesoarele de aplicații (AP) se vor îmbunătăți. 

Strategia celor de la Samsung de la lansa telefoanele din seria S23 mai devreme decât de obicei pare să aibă în spate asigurarea unui procent mare a cotei de piață pentru telefoanele premium, „amenințat”, deocamdată, de telefoanele Apple din generația 14

Iată cum se presupune că va arăta Galaxy S23, în randările de mai jos:

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!