Samsung se laudă că poate printa un întreg panou publicitar dintr-o poză făcută cu noile sale camere (VIDEO)

Samsung se laudă că poate printa un întreg panou publicitar dintr-o poză făcută cu noile sale camere (VIDEO)

Publicat de Fadia Hirtan
pe 26.05.2022

Probabil te-ai întrebat de ce am avea nevoie de camere cu 108MP sau chiar cu 200MP, cum spune Samsung că va folosi pe viitoarele sale telefoane, când lentilele unui iPhone, care au doar 12MP, fac poze excelente. Această curiozitate este una cât se poate de normală, și eu am avut-o.

Ideea că modelul Galaxy S23 va avea un obiectiv de 200MP devine din ce în ce mai plauzibilă. Recent, Samsung a postat pe canalul său de YouTube un clip cel puțin interesant, pe care ți l-am lăsat mai jos.

Dar până să-l vizionezi, m-am gândit să îți răspund la posibila întrebare pe care ai putea-o avea, cea pe care o menționam mai sus. Imaginile de 108MP sau cele mai mari de atât au o rezoluție suficient de înaltă cât să poată fi trimise la print pentru panouri uriașe dintr-o bucată, imediat ce au fost făcute. Asta chiar dacă nu toți dintre cei care folosesc un telefon Samsung vor vrea să agațe un anunț publicitar, mare cât un bloc turn, pe care să afișeze una dintre pozele făcute cu telefonul. 

Iar Samsung nu este singurul care știe cât de importantă poate fi rezoluția foto pentru unii dintre noi. Xiaomi a făcut același lucru în 2019, când a lansat Mi Note 10, primul model de smartphone cu o cameră de 108 MP care i-a fascinat pe mulți. 

Și chiar dacă Apple se pricepe de minune la marketing, nici Samsung nu se lasă mai prejos la acest capitol. Pentru clipul pe care îl poți urmări la finalul acestui material, compania sud-coreeană s-a folosit de un mic truc psihologic și a introdus în reclamă o pisică pufoasă (o fi aflat că în lume sunt mai mulți iubitori de pisici decât cei care preferă câinii ca animal de companie), pe care n-ai avea cum să n-o admiri și să-ți dorești să o mângâi. Producătorul ne arată rezultatele unei poze făcută cu un senzor ISOCELL HP1, pe care îl vom regăsi pe următoarea generație de telefoane Samsung, care sunt, trebuie să recunoști, uimitoare.

Zvonurile sugerează că și Motorola vine cu viteză din urmă. Compania a anunțat că va lansa un telefon cu cameră de 200MP în iulie 2022.

Dar hai să ne întoarcem la două dintre detaliile care ne fac viața mai frumoasă - pisicile pufoase și camerele performante cu care să le fotografiem. Iată ce vor putea face obiectivele Samsung:

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!