(VIDEO) „Join the Flipside”, clipul viral cu care Samsung vrea să convertească fanii Apple

(VIDEO) „Join the Flipside”, clipul viral cu care Samsung vrea să convertească fanii Apple

Publicat de Fadia Hirtan
pe 09.09.2022

Samsung n-a lăsat să treacă neobservată lansarea lui iPhone 14 de care a profitat, pentru a le aminti fanilor brandului american că au și alte alternative. Clipul de mai jos, care a devenit viral imediat după postare, readuce în prim plan concurența dintre cei doi giganți, care e, trebuie să recunoaștem, pe cât de amuzantă, pe atât de ingenioasă de urmărit. 

În reclama pe care cei de la Samsung o fac în video telefoanelor pliabile putem vedea reacția pe care o are protagonista clipului, Elena, o fană declarată a telefoanelor Apple, când vede cum arată, dar mai ales ce poate face Flip 4.

Tânăra observă, mai apoi, cum toate lucrurile din jurul ei se pliază, de la o carte pe care aceasta o citește, până la un scaun din autobuz, un sandwich, ușa frigiderului, o pizza, un scaun de terasă, un meniu dintr-un restaurant, o trotinetă electrică, corpurile colegilor ei de la clasa de yoga sau propria mână, când aceasta salută. 

Pe durata întregului clip, Elena aude în fundal replicile prietenei care tocmai îi prezentase telefonul pliabil de la Samsung și își amintește de vehemența cu care declara că nu ar trece niciodată de la iPhone la Samsung. Ba chiar ajunge să viseze cum discută cu psihologul ei despre situația prin care trece.

Într-un final, tânăra cedează și își comandă de pe iPhone-ul ei un Samsung Flip 4. Însă obsesia pentru noile telefoane pliabile trece mai departe, la un bărbat care vede în mâinile Elenei dispozitivul de care aceasta pare că se bucură. 

În aceeași idee, Samsung a postat în seara lansării modelelor iPhone 14 și un mesaj amuzant pe contul lor de Twitter

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!