Samsung Galaxy Z Flip 4: Cum arată și ce specificații are telefonul pliabil care se va lansa în august? (FOTO+VIDEO)

Samsung Galaxy Z Flip 4: Cum arată și ce specificații are telefonul pliabil care se va lansa în august? (FOTO+VIDEO)

Publicat de Fadia Hirtan
pe 12.05.2022

Dacă ești un fan al telefoanelor pliabile, probabil aștepți nerăbdător să afli cum va arăta și ce specificații va avea modelul Galaxy Z Flip 4, pe care Samsung este așteptat să îl lanseze anul acesta, în august. Desigur, în cadrul evenimentului Unpacked ne vom întâlni pentru prima dată și cu Galaxy Z Fold 4. Aceste telefoane vor fi succesoarele modelelor Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, care au dominat piața smartphone-urilor în segmentul pliabil.

Steve Hemmerstoffer, alias OnLeaks, în asociere cu 91mobiles, au publicat primele randări ale modelului Galaxy Z Flip 4, pe care le împărtășim cu tine mai jos.

Cum arată modelul Z Flip 4 de la Samsung?

La prima vedere, Samsung Galaxy Z Flip 4 arată, din păcate, identic cu predecesorul acestuia, Z Flip 3. Însă dacă ne uităm mai atenți, putem observa o primă mică diferență între cele două telefoane în ceea ce privește dimensiunea acestora.

Galaxy Z Flip 4 are același profil îngust de telefon în stil flip, care se poate desface într-un ecran înalt. În partea de sus a display-ului, un decupaj discret adăpostește camera selfie. Modelul Z Flip 4 pare să aibă un cadru din aluminiu și un spate din sticlă, dar și un posibil sistem de balamale ceva mai avansat decât cel regăsit pe modelul anterior. Spatele telefonului găzduiește și cele două camere, un blitz LED, dar și un ecran secundar, pentru afișarea orei sau a notificărilor. 

În partea de jos, telefonul are un port USB-C, un microfon principal, tăvița SIM și grila difuzorului. Pe partea dreaptă, în stilul specific Samsung, întâlnim butonul de pornire cu senzorul de amprentă, dar și butoanele de volum. 

Din cele mai „proaspete” zvonuri, telefonul Galaxy Z Flip 4 de la Samsung are un ecran de 6,72 inch, cu doar jumătate de inch mai mare decât predecesorul său, și măsoară aproximativ 165,1 x 71,9 x 7,2 mm. În ceea ce privește specificațiile viitorului model de telefon pliabil, momentan nu ne putem baza decât pe câteva speculații, care spun că Galaxy Z Flip 4 va avea 5G și:

  • un procesor Qualcomm Snapdragon 888 Plus | 8GB
  • două camere principale, a câte 12MP fiecare
  • o cameră selfie de 10MP
  • o baterie de 3.700 mAh

Iată și prezentarea video a viitorului telefon Galaxy Z Flip 4:

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!