Samsung Galaxy Z Fold 4: Cum va arăta și ce specificații va avea telefonul pliabil (FOTO)

Samsung Galaxy Z Fold 4: Cum va arăta și ce specificații va avea telefonul pliabil (FOTO)

Publicat de Fadia Hirtan
pe 13.05.2022

Dacă de curând ți-am spus cum va arăta modelul Galaxy Z Flip 4 de la Samsung, azi a venit momentul să îți dezvăluim și detalii care te-ar putea interesa despre viitorul telefon Samsung Galaxy Z Fold 4

Steve Hemmerstoffer, cunoscut și sub numele de OnLeaks, în colaborare cu Smartprix, au publicat primele imagini randate cu viitorul telefon pliabil de la Samsung, cu care, cel mai probabil, ne vom întâlni în această vară, dacă totul merge conform planurilor. 

La fel ca în cazul modelului Z Flip 4, nici Fold 4 nu se diferențiază foarte mult de predecesorul său, Fold 3. Așa cum vei vedea și în imaginile de mai jos, Samsung Galaxy Z Fold 4 va beneficia de câteva retușuri minore, din păcate nesemnificative, în comparație cu modelul de telefon pliabil lansat înaintea sa. 

Galaxy Z Fold 4 va avea un display de 6,2 inch și un ecran interior de 7,6 inch. Adică la fel ca Fold 3. Dimensiunile viitorului telefon au fost, însă, ușor modificate, adică vorbim de 155x130x7,1 mm, spre deosebire de dimensiunile lui Z Fold 3, care sunt de 158,2 × 128,1 × 6,4 mm. Această modificare a dimensiunilor înseamnă că Galaxy Z Fold 4 va oferi un raport de aspect ușor diferit. Să merite, însă, acest mic detaliu diferența de preț?

Specificațiile lui Samsung Galaxy Z Fold 4 rămân parțial secrete, cel puțin pentru moment. Și spunem „parțial”, pentru că am aflat că telefonul va beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon 888 Plus | 12 GB, trei camere principale, a câte 12MP fiecare, o cameră selfie de 10MP și o baterie cu o capacitate de 4.500 mAh.

Iată și primele randări ale viitorului model de telefon pliabil de la Samsung, varianta Fold:

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!