Precomandă iPhone 13: Nu-l găsești pe stoc nicăieri? Probabil mai ai de așteptat mult până să-l primești. Află de ce!

Precomandă iPhone 13: Nu-l găsești pe stoc nicăieri? Probabil mai ai de așteptat mult până să-l primești. Află de ce!

Publicat de Fadia Hirtan
pe 02.12.2021

Dacă ai plasat o precomandă pentru cel mai nou telefon de la Apple și deja te-ai plictisit, în așteptarea dispozitivului, nu avem o veste prea bună pentru tine. E foarte posibil să mai treacă ceva timp până să intri în posesia smartphone-ului. De ce s-ar putea întâmpla asta?

Apple a avertizat de curând furnizorii că urmează să reducă și mai mult producția de iPhone 13, deși nu demult compania americană anunța că a tăiat oricum din numărul telefoanelor din ultima serie. 

Situația este, practic, exemplul perfect de cum arată un lanț al slăbiciunilor. Concret, totul a început din cauza deficitului de cipuri, înregistrat la nivel mondial și cauzat de criza sanitară planetară. Din pricina lipsei de cipuri, Apple a decis să producă doar 80 de milioane de telefoane din seria 13, în comparație cu 90 de milioane de dispozitive, câte scotea pe piață anul trecut, când se lansa iPhone 12

Numărul mai redus de telefoane disponibile a dus la o întârziere pe care cei mai mulți dintre fanii brandului au decis să se răzbune. Mai exact, mulți dintre cei care plasaseră o precomandă pentru iPhone 13 s-au răzgândit ulterior și au anulat-o, pentru că timpul de așteptare a fost unul prea mare. 

Iar dacă te-ai putea gândi că iPhone 13 ar fi mai ușor de cumpărat, în aceste condiții, de fapt scenariul la limita absurdului continuă. Din cauză că potențialii cumpărători nu plasează o precomandă, furnizorii nu cer, la rândul lor, dispozitivele și asta duce la o blocare a producției de telefoane. 

În ciuda acestor dificultăți, analiștii prevăd un sezon record pentru compania americană, despre care se preconizează că, de sărbători, va avea vânzări cu 6% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Asta, desigur, dacă situația se clarifică. 

Dacă nici tu n-ai reușit să pui mâna pe un iPhone 13 până acum sau timpul de așteptare până la primirea comenzii ți se pare mult prea mare, suntem aici să-ți oferim o alternativă mult mai avantajoasă!

Până când scenariul prezentat mai sus se mai relaxează, poți profita de ofertele Flip pentru iPhone 12, iPhone mini, 12 Pro sau 12 Pro Max, pe care le poți comanda la prețuri speciale. Pentru că, fie vorba între noi, diferențele între iPhone 12 și iPhone 13 sunt suficient de mici încât să merite să mai aștepți până la lansarea următorului model de iPhone. 🤫

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!