Netflix introduce mai multe seriale cu final alternativ

Netflix introduce mai multe seriale cu final alternativ

Publicat de Fadia Hirtan
pe 24.02.2022

La finalul anului trecut, Netflix anunța că va introduce pe platformă și jocuri, care au devenit disponibile și în România în luna noiembrie. De atunci și până astăzi, numărul jocurilor cu care poți „omorî” timpul chiar și de pe telefon a ajuns la 14, iar acum aplicația de streaming se pregătește să adauge în listă mai multe seriale cu final alternativ, în funcție de alegerile pe care le vei face pe parcurs. La fel cum a fost și Bandersnatch din seria Black Mirror

Printre acestea se numără și Cat Burglar, o experiență interactivă gândită de aceiași creatori ai ultimului episod din mini-seria care ne-a ținuți lipiți de ecrane. Desenul animat care amintește de personajele din Looney Toons este destinat adulților și conține mai multe runde de trivia care vor decide finalul către care te îndrepți, în funcție de răspunsurile pe care le dai. 

Mini-seria animată are șase posibile deznodăminte, ceea ce înseamnă că Netflix, la fel ca toate celelalte aplicații pe care ne petrecem ore bune în fiecare zi, încearcă să-și facă fanii să revină pe platformă, din curiozitate sau spirit competitiv. 

La fel ca în Bandersnatch, există mai multe permutări, în funcție de modul în care joci. Fiecare rundă de trivia nu are legătură cu povestea în sine, iar întrebările se schimbă la fiecare rundă, ceea ce crește miza pentru jucătorii care încearcă să urmărească desenul animat și să treacă la următoarea etapă. Experiența este disponibilă în nouă limbi, iar fiecare rundă de trivia este personalizată pentru limba aleasă.

Și chiar dacă Bandersnatch a fost, probabil, primul episod interactiv de care ai auzit, e bine să știi că Netflixul îți oferă mult mai multe posibilități în acest sens. Așadar, dacă ești pasionat de acest tip de conținut sau pur și simplu vrei să scapi de plictiseală, tot ce trebuie să faci este să scrii în bara de search a aplicației „Interactive”. Lista de rezultate te va impresiona.

Ai încercat până acum acest tip de entertainment? Lasă-ne mai jos un comentariu și împărtășește-ne experiența ta!

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!