Jocuri online Netflix: De azi, disponibile și în România. Vezi cum poți avea jocuri gratis pe telefon

Jocuri online Netflix: De azi, disponibile și în România. Vezi cum poți avea jocuri gratis pe telefon

Publicat de Fadia Hirtan
pe 03.11.2021

Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Jocul, Card Blast, Teeter Up și Shooting Hoops sunt câteva dintre jocurile de pe Netflix cu care îți vei putea umple timpul liber, începând de azi. 

Vicepreședintele companiei a anunțat recent că jocurile vor fi disponibile pe Netflix începând de miercuri, 3 noiembrie 2021. Din păcate, deocamdată jocurile vor putea fi testate doar de către cei care folosesc un telefon sau un alt gadget cu Android, urmând ca funcția să fie extinsă și pentru telefoanele iPhone sau alte dispozitive Apple cât mai curând. 

Tot ce va trebui să faci pentru a putea avea acces la jocuri gratuite pe telefon de la Netflix va fi, în primul rând, să ai downloadată ultima versiune a aplicației. Cu alte cuvinte, va trebui să intri în Google Play și să vezi dacă aplicația Netflix îți cere vreun update. 

E foarte posibil ca acesta să nu fie încă disponibil, așa că ai puțină răbdare până când funcția de jocuri gratuite va fi disponibilă și pentru modelul tău de telefon. 

Dacă ai făcut update la aplicație, ar trebui să vezi jocurile la un scroll scurt prin recomandările pe care aplicația are să ți le facă.

După ce selectezi jocul dorit, vei fi direcționat către Google Play pentru a-l putea instala pe telefon. 

Jocurile Netflix costă în plus?

Jocurile puse la dispoziția abonaților Netflix nu costă nimic, sunt gratuite și incluse în pachetul pe care îl plătești deja. Cât timp ai un cont de Netflix activ, te poți juca în aplicație oricât dorești, fără grija vreunui cost suplimentar.

Jocurile Netflix au reclame?

Nu. La fel ca în cazul întregului conținut de pe Netflix, nu există reclame nici în jocurile gratuite de pe platformă. Yey!

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Jocurile Netflix sunt potrivite pentru copii?

Nu. Prima serie de jocuri Netflix este dedicată exclusiv adulților. „Aceste jocuri nu sunt disponibile și pe profilurile pentru copii”, au anunțat reprezentanții Netflix. „Dacă ai configurat un PIN pentru a împiedica copiii să aibă acces la profilurile pentru adulți, același PIN va fi necesar și pentru a avea acces la jocurile din aplicație”.

E nevoie de o conexiune la internet pentru a te juca pe Netflix?

Unele dintre jocurile mobile pot necesita o conexiune la internet, în vreme ce altele sunt disponibile offline. Totuși, îți reamintim faptul că vei avea nevoie de acces la internet cel puțin pentru a descărca jocurile în telefon. 

Ce trebuie să mai știi despre aceste jocuri online pe Netflix este că ele pot fi accesate simultan, folosind același cont, de pe mai multe dispozitive. 

Primele state europene care au avut acces la jocuri pe Netflix au fost Spania, Italia și Polonia, unde funcția a devenit disponibilă în aplicație începând cu luna trecută. Alte 190 de state au funcția de jocuri activă pe platformă.

Ce zici, ești curios să încerci jocurile gratuite de pe Netflix?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!