Jocuri pe Netflix - când urmează să fie lansate?

Jocuri pe Netflix - când urmează să fie lansate?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 16.07.2021

Una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume se extinde și pe partea de jocuri. Netflix l-a angajat de curând pe Mike Verdu, fostul manager de conținut și jocuri AR și VR de la Facebook. Așa că e foarte posibil ca, undeva în 2022, să nu deschidem Netflix doar pentru serialele preferate, ci și pentru jocuri.

Înainte de a fi angajat la Facebook, Mike Verdu a lucrat pentru divizia mobile din cadrul companiei EA, unde a condus echipele care s-au ocupat de dezvoltarea jocurilor Star Wars: Galaxy of Heroes, SimCity BuildIt, Plants vs. Zombies sau Sims Free Play.  

Ideea adăugării jocurilor pe platforma de streaming vine nu doar ca un răspuns la serviciile concurente de pe piață. Netflix vrea să ofere un alt tip de entertainment, în afară de filme și seriale, fără vreun angajament din partea abonaților. Altfel spus, nu vei avea nevoie de nimic în plus decât de acces la platformă, specificațiile dispozitivului de pe care te conectezi pe platformă fiind irelevante. 

Vestea bună este că, oficial, nu va trebui să plătim în plus pentru a avea acces la biblioteca de jocuri pe Netflix. Totuși, zvonurile spun că prețul abonamentelor Netflix va crește în următoarea perioadă, adăugarea jocurilor pe platformă fiind un pretext excelent pentru scumpirile vehiculate.

Ai fi de acord să plătești în plus să ai acces la jocuri pe Netflix?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!