Cum să folosești Messenger, fără a avea un cont de Facebook activ?

Cum să folosești Messenger, fără a avea un cont de Facebook activ?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 21.03.2022

Aplicația Messenger de la Meta poate fi un canal de comunicare excelent pentru tine. O poți folosi pentru a trimite mesaje scrise sau pentru a iniția sau primi apeluri audio sau video, de pe telefon, tabletă sau computer, cu alți utilizatori ai platformei. Singura condiție pentru a face asta este ca cei cu care vrei să rămâi în contact să nu te fi blocat pe Facebook

Totuși, ce faci dacă ai ales să îți ștergi contul de Facebook? Este posibil să folosești în continuare Messenger-ul, fără a mai avea o pagină sau un profil de Facebook activ? Dacă și tu te-ai întrebat același lucru, ai ajuns unde trebuie. 

În rândurile de mai jos îți vom arăta, pas cu pas, cum să instalezi și să folosești Messenger, fără a avea Facebook-ul activ. Iată cât de simplu e să faci asta, în doar trei pași!

Descarcă aplicația de pe App Store sau de pe Google Play Store

Indiferent dacă ai folosit sau nu vreodată un cont de Facebook, poți descărca aplicația Messenger din App Store, dacă folosești un telefon de la Apple, sau din Google Play Store, dacă ai un Samsung, un Xiaomi sau orice alt telefon cu Android

Creează un cont

Deschide aplicația și parcurge pașii necesari pentru crearea unui cont. Poți alege să creezi un cont nou (Create New Account) sau să folosești datele de pe vechiul cont de Facebook, pe care va trebui să îl reactivezi pentru o scurtă durată de timp.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Alege o parolă și un nume pentru contul tău

Introdu numele cu care vrei să apari pe Messenger și alege o parolă puternică, ideal formată atât din litere, cât și din cifre, pentru a-ți proteja contul de hackeri. Adaugă și numărul de telefon și confirmă activarea contului de Messenger, folosind codul primit prin SMS. 

Odată ce contul va fi creat, vei avea acces la Messenger, deci vei putea comunica și pe această platformă. În cazul în care ai ales să folosești contul de Facebook pentru a activa Messenger-ul, află de mai jos cum îl poți șterge, dacă preferi să nu mai folosești profilul sau pagina respectivă.

Acum, că ai aflat cât de simplu este să folosești Messenger, fără a avea un cont de Facebook activ, ne-am bucura să știm că informațiile oferite în acest material ți-au fost de folos. Așa că te invităm să ne lași mai jos o inimioară, să știm că ai trecut pe aici. 💚

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!