TikTok, pe cale să adauge jocuri pe platformă, pentru că nu petreci destul timp în aplicație

TikTok, pe cale să adauge jocuri pe platformă, pentru că nu petreci destul timp în aplicație

Publicat de Fadia Hirtan
pe 20.05.2022

Cu peste un miliard de utilizatori activi lunar, TikTok este platforma care a primit „aurul” în topul celor mai populare aplicații din 2022, mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. Nici creatorii acesteia, ByteDance, nu sperau la un asemenea succes. Asta nu înseamnă că reprezentanții companiei chineze se vor mulțumi cu atât.

Recent, Reuters a raportat faptul că TikTok se pregătește să lanseze un nou serviciu în aplicația care e posibil să nu-ți lipsească din telefon. Pe lângă deja celebrele clipuri, care pot dura între 15 secunde și 30 de minute, platforma are de gând să găzduiască și câteva jocuri, ca să-ți petreci și mai mult timp pe TikTok.

Deocamdată, serviciul se află în faza de testare și este valabil doar în Vietnam, însă e posibil să-l vedem disponibil în toată lumea cât mai curând. Mai ales că jocurile pe care TikTok și-a propus să le integreze sunt unele de verificare a abilităților. Asta s-ar putea să te țină ocupat, probabil chiar frustrat că nu poți trece de un anumit nivel, minute în șir. De parcă videourile postate pe platformă nu-ți consumau deja mult timp.

De exemplu, unul dintre jocurile pe care TikTok le testează în această perioadă, care este posibil să nu-ți fie străin ca abordare, este cel în care trebuie să controlezi un personaj (în acest caz, o dansatoare), glisând înainte și înapoi pe ecranul telefonului, astfel încât ea să poată prinde cât mai multe puncte care apar pe traseu (inimi sau diamante), în timp ce evită obstacolele (boxele). 

TikTok a depășit de mult celelalte platforme de socializare, adică SnapChat, Facebook și Instagram, care au început să copieze și să integreze „formulele” care i-au adus succesul aplicației chineze. Cu toate acestea, compania asiatică e preocupată să-și păstreze locul fruntaș în clasamentul mondial.

TikTok nu este singura aplicație care s-a gândit să adauge jocuri pe platformă, pentru a ține și mai mult utilizatorii online. Anul trecut, Netflix a luat aceeași decizie

Ce zici, sună tentant pentru tine să auzi că în curând se lansează și jocuri pe TikTok?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!