iPhone SE 2022 va arăta la fel ca prima versiune a acestui telefon, cea din 2017

iPhone SE 2022 va arăta la fel ca prima versiune a acestui telefon, cea din 2017

Publicat de Fadia Hirtan
pe 07.01.2022

Designul celor mai noi telefoane lansate pe piață urmărește folosirea unor display-uri din ce în ce mai mari, care acoperă întreaga față a dispozitivelor. Chiar dacă tendința celorlalți producători este aceea de a renunța la orice fel de ramă sau „breton”, prelungind ecranul până în margini, se pare că Apple preferă să le păstreze, ba chiar să readucă „la viață”, carcasele care erau la modă acum cinci ani.

Cel puțin asta susțin leakerii, care au anunțat de curând că modelul de anul acesta al celui mai ieftin telefon de la Apple va arăta la fel cu iPhone SE 2020, care, la rândul lui, a împrumutat designul de la mai vechiul iPhone 8, lansat în 2017.  

iPhone SE, telefon care se relansează o dată la doi ani, ar fi o apariție cel puțin ciudată în 2022, pentru că ar arăta mai degrabă ca un dispozitiv vintage, decât ca un smartphone nou. Totuși, se preconizează că acest telefon de buget de la Apple va avea 5G

În 2024, însă, se pare că modelul iPhone SE va primi un upgrade important pe partea de design. Zvonurile spun că acest telefon se va apropia ca aspect de iPhone XR sau de iPhone 11, doar că va avea un display mai mic decât cel al celor două modele menționate. Apple nu plănuiește să adauge nici pe viitoarea versiune a iPhone SE funcția de Face ID, ci va păstra doar deblocarea prin senzorul de amprentă, care va rămâne montat în „bărbia” telefonului.

Chiar și așa, fanii Apple vor putea profita de modelul iPhone SE 2022, acesta fiind cel mai ieftin telefon al brandului american. 

Dacă și tu iubești iPhone-urile, e posibil să-ți dorești, totuși, o listă de specificații mai interesantă și un aspect mai fresh pentru viitorul tău telefon. Așa că te invităm să cauți în oferta Flip.ro un telefon Apple care este mult mai actual, cel puțin din punct de vedere al designului.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!