iPhone SE 3 s-ar putea lansa mai devreme. Ce știm deocamdată despre următorul telefon de buget de la Apple

iPhone SE 3 s-ar putea lansa mai devreme. Ce știm deocamdată despre următorul telefon de buget de la Apple

Publicat de Fadia Hirtan
pe 22.12.2021

Apple lansa prima generație de iPhone SE pe 31 martie 2016, ca patru ani mai târziu să scoată pe piață și iPhone SE 2020, un telefon care s-a vândut într-un număr surprinzător de mare. 

Mai exact, anul trecut, compania americană a fost uimită de cererea pe care fanii brandului au avut-o pentru acest model. 24 de milioane de smartphone-uri iPhone SE 2020 au fost vândute în primele luni de la lansare, ceea ce a motivat Apple să nu mai aștepte încă patru ani până la crearea următoarei versiuni. 

E foarte posibil ca în prima jumătate a anului 2022 să vedem pe piață modelul iPhone SE 3. Zvonurile susțin că telefonul va fi lansat chiar în luna martie, însă totul va depinde de evoluția crizei de componente electronice, cu care întreaga planetă se confruntă în acest moment și care a dus de curând la oprirea producției de iPhone-uri pentru prima dată în istorie.  

Se pare că iPhone SE 3 va veni echipat, asemenea predecesorului său, cu un ecran LCD Retina HD de 4,7 inch, cu un senzor de amprentă în dreptul butonului de pornire a telefonului. Altfel spus, nici următorul model de iPhone SE nu va avea Face ID, această funcție fiind dedicată, cel puțin deocamdată, doar telefoanelor din gama de top, așa cum sunt iPhone 11, iPhone 12 sau iPhone 13

Ce va fi diferit la iPhone SE 3, față de varianta anterior lansată, va fi că va avea un senzor de cameră principală îmbunătățit și un procesor A15 Bionic, asemenea telefoanelor din gama iPhone 13. De asemenea, se pare că telefonul de la Apple pe care îl așteptăm în primăvară va fi compatibil cu tehnologia 5G

Tot zvonurile spun că este foarte posibil ca Apple să aleagă și lansarea unui iPhone SE Plus, care va lua locul modelului iPhone mini, pe care, se pare, nu-l vom mai vedea începând cu anul viitor, în generația iPhone 14.

Rămâne, totuși, să vedem câte dintre aceste bănuieli se vor adeveri. 

Până atunci, te invităm să consulți ofertele Flip la telefoane Apple. Printre acestea, s-ar putea regăsi și modelul tău preferat, pe care îl poți comanda la un preț special, cu garanție 12 luni și transport gratuit oriunde în România!

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!