Telefon ieftin și bun: TOP telefoane performante sub 1.500 lei

Telefon ieftin și bun: TOP telefoane performante sub 1.500 lei

Publicat de Fadia Hirtan
pe 06.04.2021

Cauți un telefon ieftin și bun? Cine a zis că trebuie să cheltuiești o mică avere pentru a te bucura de un smartphone performant? Și, mai ales, cine ar putea susține că e nevoie să te uiți doar la ultima generație de telefoane pentru a alege un model care să-ți satisfacă toate nevoile în materie de baterie, display, camere foto sau procesor?

În acest material, îți vom prezenta cele mai bune și ieftine telefoane de pe Flip.ro, sub 1.500 lei, de care poți și tu beneficia în maximum două zile lucrătoare de la momentul în care plasezi comanda. Iată ce poți alege din oferta noastră!

Telefon ieftin și bun de la Apple

Când vine vorba de dispozitive performante, telefoanele Apple își mențin cu brio un loc în topul smartphone-urilor din lume. Din 2007, anul în care a fost lansat primul model iPhone, și până astăzi, telefoanele Apple și-au surprins constant fanii cu update-uri de software sau hardware, începând cu iPhone 2G și continuând până la cel mai „proaspăt” model, iPhone 12

Care sunt, însă, cele mai ieftine și bune telefoane iPhone? Ce zici de următoarele noastre propuneri?

Telefon mobil Apple, iPhone 7 Plus, 128 GB

Lansat în 2016, iPhone 7 Plus este, încă, un telefon apreciat de către fanii Apple. Cu un display Retina IPS LCD de 5,5 inch și o capacitate de stocare de 128 GB, acest smartphone este unul mai mult decât suficient pentru o persoană care folosește dispozitivul pentru apeluri, poze și social media. 

iPhone 7 Plus este echipat cu două camere principale, de câte 12MP fiecare, și o cameră de selfie de 7MP. Poate filma în 4K la 30fps, în 1080p la 30/60/120fps sau în 720p la 240fps. Bateria acestui telefon are o capacitate de 2900 mAh, care este îndeajuns de puternică pentru a susține pentru o zi întreagă o activitate medie.

La Flip.ro, iPhone 7 Plus este listat la prețul de 1.299 lei, starea acestui telefon fiind una foarte bună. Iar dacă vrei să te orientezi către o ofertă și mai bună de atât, comandă un iPhone 7, varianta de bază a unui iPhone 7 Plus, la 1.029 de lei. 

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Telefon mobil Apple, iPhone 8, 64 GB

Un an mai târziu avea să apară și iPhone 8, un telefon de la care piața aștepta, totuși, mai multe. Specificațiile acestui smartphone sunt, însă, unele foarte bune, iar prețul acestuia este unul mai mult decât accesibil. 

Vei găsi pe el un display Retina IPS LCD de 4,7 inch și un spațiu de stocare de 64 GB. Cu o singură cameră principală, de 12MP, și una de selfie, de 7MP, iPhone 8 poate filma în 4K la 24/30/60fps sau în 1080p la 30/60/120/240fps. Bateria acestui smartphone are doar 1821 mAh, dar va fi suficientă pentru tine, dacă nu obișnuiești să butonezi telefonul toată ziua.

Cel mai bun preț pe care îl vei putea obține pentru un iPhone 8 va fi de 1,169 de lei, la Flip.ro, cu 55% mai ieftin decât unul nou. 

Telefon ieftin și bun de la Samsung

Nici compania coreeană nu s-a lăsat mai prejos când a venit vorba de ținut pasul cu tehnologia, pentru că multe dintre modelele de telefoane Samsung ne-au surprins cu performanța lor. Ba chiar putem spune că multe dintre specificațiile acestor dispozitive tind să le depășească pe cele ale telefoanelor de la Apple. Dar despre ce ar fi mai bine să alegi, iPhone sau Samsung, vom dezbate într-un alt material de pe blogul Flip.ro

Acum, să ne îndreptăm atenția către cele mai ieftine și bune telefoane de la Samsung

Samsung Galaxy S10e Dual Sim, 128 GB

Acest telefon a apărut pe piață în 2019 și a fost pe placul fanilor Samsung cu un display Dynamic AMOLED HDR10+ de 5,8 inch. Samsung Galaxy S10e are o memorie internă de 128 GB. Fiind un telefon Dual SIM, vestea bună este că îi poți suplimenta această capacitate cu card un microSD, pentru a avea mai mult spațiu pentru pozele tale.

Și că tot veni vorba de poze, poate ar fi bine să știi că Samsung Galaxy S10e dispune de două camere principale, a câte 12MP, respectiv 16MP, cu care vei putea filma în 4K la 30/60fps, în 1080p la 30/60/240fps sau în 720p la 960fps. Camera de selfie a acestui smartphone are 10MP, iar în ceea ce privește bateria, vei sta departe de priză toată ziua, pentru că are o capacitate de 3110 mAh, dar și funcția de fast charging

Poți cumpăra un Samsung Galaxy S10e la Flip.ro la prețul de 1.425 de lei.  

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Samsung Galaxy A51, 128 GB

Lansat la finalul anului 2019, Samsung Galaxy A51 este un telefon cu specificații cel puțin impresionante, comparabile cu cele mai populare modele de telefoane din lume, dar la un preț mult mai mic decât al acestora.

Display-ul Super AMOLED al unui Samsung Galaxy A51, de 6,5 inch, ar satisface și cel mai pretențios consumator de conținut video pe telefon. Din nou, vorbim de un telefon cu o memorie internă de 128 GB, care poate fi suplimentată cu ajutorul unui card microSD. 

Samsung Galaxy A51 are nu una, nu două, ci patru camere a câte 48MP, 12MP, respectiv încă două a câte 5MP fiecare. Camera de selfie are nu mai puțin de 32MP, ceea ce înseamnă că fotografiile realizate cu acest telefon vor fi, fără îndoială, impresionante. Desigur, vei putea și filma, în 4K la 30fps sau în 1080p la 30/120fps, iar clipurile tale vor fi perfect stabilizate, pentru că telefonul are și gyro-EIS, o specificație care ajută la menținerea echilibrului imaginilor. 

Nu putem ignora nici bateria unui Samsung Galaxy A51, un telefon mult prea puțin popular pentru capacitățile sale. Aceasta are o capacitate de 4000 mAh, ceea ce înseamnă că aproape vei uita să îți încarci smartphone-ul.

Un Samsung Galaxy A51 costă, la Flip.ro, puțin peste 1.000 de lei. 

Telefon ieftin și bun de la Huawei

Telefoanele Huawei se țin bine după cele de la Samsung și Apple, venind cu specificații de smartphone-uri de top, dar prețuri foarte avantajoase. Când vine vorba de telefoane ieftine și bune de la Huawei, nu avem cum să stăm prea mult pe gânduri până să-ți facem sugestiile de mai jos.

Huawei Mate 20 Pro, 128 GB

Huawei Mate 20 Pro a fost folosit pentru prima dată în 2018. Telefonul are un display OLED, HDR10 de 6,39 inch și se poate lăuda cu un set de camere foarte performant. Mai exact, vei întâlni pe Huawei Mate 20 Pro trei camere principale, a câte 40MP, 8MP, respectiv 20MP. Suita de camere îți va permite să filmezi în 4K la 30fps, în 1080p la 60fps, în 1080p la 30fps cu o stabilizare impecabilă sau în 720p la 960fps. 

Toate pozele, clipurile video sau alte documente ori aplicații pe care le vei descărca și folosi vor putea fi stocate în nu mai puțin de 128 GB, upgradabili până la 256 GB, dacă vei alege să utilizezi și un card de memorie extern.

Bateria unui Huawei Mate 20 Pro are o capacitate de 4200 mAh, ceea ce înseamnă că te va ține toată ziua. Acumulatorul acestui telefon poate fi reîncărcat prin funcția de fast charging la 40W, ceea ce înseamnă că în aproximativ 30 de minute bateria se va umple până la 70%. De asemenea, poți încărca acest telefon și prin fast wireless charging, la 15W.

Te poți bucura de toate aceste specificații ale unui Huawei Mate 20 Pro pentru doar 1.420 de lei, preț de listare în oferta Flip.ro

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Huawei P30, 128 GB

Ultimul din lista noastră de telefoane ieftine și bune, dar în niciun caz cel din urmă, Huawei P30 este un telefon care încă este foarte popular în rândul utilizatorilor de smartphone din lume. Chiar dacă acesta a fost lansat la începutul lui 2019, își păstrează specificațiile la mare înălțime.

Pe el vei descoperi un display OLED, HDR10 în 6,47 inch și un set de camere cu lentile Leica extrem de performante. Cele trei camere principale, de 40MP, 8MP ȘI 20MP, o completează pe cea frontală, de 32MP. 

Huawei P30 are 128GB capacitate de memorie internă, la care poți adăuga oricând dorești până la 256GB de memorie, cu ajutorul unui card extern pe care să îl introduci în slotul dedicat celui de-al doilea SIM. 

Ce ar mai trebui să știi despre acest telefon este că are o baterie de 4200 mAh, adică una foarte potentă, pe care o poți reîncărca cel mult o dată pe zi cu un încărcător fast charging de 40W, care va aduce bateria la 70% în aproximativ 30 de minute. În plus, Huawei P30 mai permite și încărcarea wireless rapidă, dar și funcția de reverse wireless charging, la 2,5W, ceea ce înseamnă că vei putea încărca și alte telefoane prin intermediul acestuia, doar apropiind dispozitivele. 

Dacă Huawei P30 te-a surprins cu specificațiile sale, te poți bucura de el dacă îl comanzi de la Flip.ro pentru doar 1.305 de lei. 

Ce spui de lista noastră de telefoane ieftine și bune? Pe tine care model dintre cele prezentate mai sus te-a impresionat și pe care ți l-ai dori? Lasă-ne un comentariu și împărtășește-ne părerea ta sau experiența pe care ai avut-o cu aceste modele, suntem curioși să aflăm dacă ți-a plăcut vreunul în mod special!

(prețurile telefoanelor menționate în articol sunt cele valabile la momentul realizării materialui, așadar se pot modifica)

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!