5 cele mai bune telefoane la mâna a doua pe care merită să le cumperi

5 cele mai bune telefoane la mâna a doua pe care merită să le cumperi

Publicat de Fadia Hirtan
pe 15.04.2021

Știm, nimic nu se compară cu senzația pe care o ai când îndepărtezi folia de protecția de pe cutia unui telefon pe care abia l-ai cumpărat, pentru a descoperi înăuntru un gadget nou-nouț. Emoția este amplificată și de mirosul inconfundabil de nou, pe care suntem convinși că l-ai simțit cel puțin o dată.

Totuși, toate acestea vin la pachet cu un compromis, acela de a plăti mai mult pentru smartphone-ul dorit. Poți oricând scăpa de grija că ți-ai putea cheltui toate economiile în direcția asta, comandând un telefon second hand de la Flip.ro, care, deși a fost verificat și, la nevoie, recondiționat, arată și se comportă ca unul nou. 

În plus, ne vom asigura că plăcerea de a descoperi smartphone-ul comandat nu va fi cu nimic diminuată, pentru că am dus această experiența unboxing-ului la un alt nivel. Uite la ce ne referim, mai exact:

Despre motivele pentru care ar trebui să cumperi un telefon recondiționat am mai povestit pe blog, așa că putem trece direct „la treabă”.

Ți-am pregătit în acest material o listă cu cele mai bune telefoane la mâna a doua pe care merită să le cumperi, pentru un preț mai mult decât avantajos pentru tine. Iată care sunt acestea.

iPhone X

iPhone X este un telefon care a făcut furori încă de la lansarea sa. Și chiar dacă smartphone-ul este unul apărut pe piață în 2017, modelul de la Apple se ține încă bine și poate satisface orice utilizator care vrea să fie la curent cu cele mai noi update-uri din domeniul tehnologiei. Mai multe detalii despre acest gadget poți afla din comparația sa cu iPhone XS și iPhone XR pe care ți-am lăsat-o pe blog. 
La Flip.ro, prețul unui iPhone X pleacă de la 1.614 lei* pentru un telefon în stare bună, cu o stocare de 64GB.

Samsung S9

Samsung Galaxy S9 a fost vedeta telefoanelor Android în 2018, când a fost lansat, dar specificațiile sale îl mențin în topul celor mai bune telefoane la mâna a doua pe care le poți cumpăra. 

Desigur, telefonul nu este la fel de puternic ca un Samsung Galaxy S10, dar este suficient pentru orice utilizator cu pretenții obișnuite de la un smartphone. 

Cel mai ieftin Samsung S9 listat în oferta Flip.ro costă 1.086 lei*, sumă pe care o poți plăti pentru un telefon în stare bună, cu un spațiu de stocare de 64GB.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

iPhone 7/7+ 

Dacă nu cauți neapărat să-ți poți încărca telefonul wireless și ești fan Apple, poate ar fi bine să te orientezi către modelele de iPhone 7 și iPhone Plus. În acest fel, poți face o economie considerabilă și te poți bucura de aceleași specificații ca ale unui iPhone 8, doar că pentru mai puțini bani. 

Și dacă tot am amintit de bani, ar fi bine să știi că, alegând un iPhone 7 Plus cu 128GB, vei putea plăti pentru noul tău telefon doar 1.119 lei*.

Samsung S8

Multă lume a blamat designul lui Samsung Galaxy S9, asta pentru că mai toți se îndrăgostiseră anterior de cum arăta și ce știa să facă un Galaxy S8. Deși mai slab decât un S9 sau un S10, Samsung Galaxy S8 a fost și este un telefon pe care te poți baza atunci când vine vorba de un gadget bun.

Pe Flip.ro îl găsești începând de la prețul de 1.189 lei, ca nou, cu 64GB*. 

Samsung Galaxy Note 9 

Vrei ceva mai mult de la un smartphone? Atunci, cu siguranță, ar trebui să îți îndrepți atenția către un Galaxy Note 9, care te va impresiona cu specificațiile sale, fără să-ți dea peste cap bugetul. 

Telefonul vine cu un display generos și un stylus care să-ți ușureze enorm munca, dacă obișnuiești să semnezi documente, să faci notițe sau să completezi formulare direct de pe telefon.

Prețul pentru un Galaxy Note 9 cu 128GB pornește de la 1.639 lei* pe Flip.ro.

 

Ție ce telefon din oferta noastră ți-ar plăcea să îți cumperi?

___

*prețurile menționate în acest articol sunt cele disponibile pe site-ul Flip.ro la momentul publicării acestui material, așadar pot oscila. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

ANTON STEFAN

ANTON STEFAN

atat de putin costa😂

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!