Știri
28 Februarie 2022, 11:57 AM

Noile randări bazate pe zvonuri dezvăluie un iPhone 14 mai interesant decât te-ai putea aștepta

Nu demult, analistul Ross Young posta pe contul lui de Twitter informații care duceau către ideea că iPhone 14 Pro ar putea fi primul telefon Apple fără notch, după mult timp. Noile randări bazate pe zvonuri ne arată un viitor model Pro de la Apple mult mai interesant din punct de vedere al designului decât ne-am fi așteptat. 

Se pare că Apple este din ce în ce mai aproape de ideea de a renunța la notch, înlocuind „bretonul” care, momentan, găzduiește senzorul Face ID și camera selfie a telefoanelor cu două „pastile”. Așadar, crestătura din ecranul iPhone-urilor, folosită pentru prima dată pe modelul iPhone X, lansat în 2017, e cât se poate de aproape de a fi eliminată. 

Tot zvonurile spun că seria iPhone 14 va cuprinde un iPhone 14 cu un display de 6,1 inchi, un iPhone 14 Max de 6,7 inchi, un iPhone 14 Pro de 6,1 inchi și un iPhone 14 Pro Max de 6,7 inchi. Se pare că viitoarele modele vor fi protejate de un cadru din titan mai durabil.

Seria iPhone 14 va fi alimentată, cel mai probabil, de un nou cip, A16 Bionic, iar configurația RAM maximă va fi, aparent, de 8GB. Asta înseamnă că, din nou, vorbim de telefoane mai puternice decât generațiile anterioare, pentru că, de exemplu, iPhone 13 Pro și Pro Max au doar 6GB de RAM. 

iPhone 14 este așteptat să fie lansat în luna septembrie. Deocamdată, însă, fanii Apple sunt curioși să vadă cum va arăta și ce specificații va avea iPhone SE 3, care ar putea fi prezentat pe 8 martie, adică în câteva zile.

Tu ce părere ai de noile zvonuri despre cum va arăta iPhone 14? Te încântă ideea că Apple ar putea renunța la notch-ul din ecran? Lasă-ne mai jos un comentariu și spune-ne părerea ta, suntem curioși să o aflăm. 

Fadia Hirtan
Flip.ro