Va fi iPhone 14 Pro primul telefon de la Apple fără notch, după mult timp? Vezi cum ar arăta! FOTO

Va fi iPhone 14 Pro primul telefon de la Apple fără notch, după mult timp? Vezi cum ar arăta! FOTO

Publicat de Fadia Hirtan
pe 09.12.2021

Deși mulți dintre fanii brandului american așteaptă de la o generație la alta de telefoane Apple să nu mai vadă „bretonul” pe ecranele iPhone-urilor, se pare că dorința lor ar putea deveni realitate abia anul viitor, așa cum susține și analistul Ross Young într-o postare recentă pe contul său de Twitter.

Chiar dacă perioada pe care o traversăm nu e una întocmai fericită pentru Apple, compania anunțând de curând că a oprit producția de iPhone-uri, pentru prima dată în istorie, un post de știri coreean a publicat o randare a posibilului viitor model de iPhone, pe care, cel mai probabil, îl vom vedea pe piață toamna viitoare. 

Cum ar putea arăta iPhone 14 Pro

Aparent, modelul Pro de la iPhone 14 va veni echipat cu o cameră selfie de 48MP, așezată în centrul ecranului, din jurul căreia va lipsi celebrul notch. Se presupune că iPhone 14 Pro va avea un display de 6,06 inch, în vreme ce iPhone 14 Pro Max va veni cu un ecran de 6,7 inch. Ambele modele vor folosi panouri OLED LG Display LTPO de 120Hz.

În schimb, zvonurile spun că modelele iPhone 14 și iPhone 14 mini, deci cele non-Pro, își vor păstra notch-ul în display. De asemenea, se vehiculează ideea că aceste variante nu vor beneficia de ecrane cu rate de refresh de 120 Hz.

Tot anul viitor, se așteaptă ca Apple să introducă pe piață un nou model iPhone SE, cu același design ca modelul actual, dar cu o conectivitate 5G adăugată.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!