Află cât va costa Samsung Galaxy Z Flip 4

Află cât va costa Samsung Galaxy Z Flip 4

Publicat de Fadia Hirtan
pe 08.08.2022

Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 sunt așteptate să fie lansate în doar câteva zile, în cadrul Samsung Unpacked, așa cum te anunțam săptămâna trecută. Evenimentul care va avea loc pe 10 august va prezenta atât cele două telefoane pliabile, cât și noile modele de ceasuri (Galaxy Watch5) și căști (Buds2 Pro) ale producătorului sud-coreean. 

Și fie că ești entuziasmat sau doar curios să afli cât va costa, dar și ce specificații va avea Samsung Galaxy Z Flip 4, m-am gândit să îți aduc aceste informații în avans, în cazul în care vrei să ți-l cumperi. 

Prețul unui Samsung Galaxy Z Flip 4 a fost deja leak-uit, la fel și caracteristicile acestuia, așa că nu-ți rămâne decât să afli informațiile utile pentru tine din rândurile de mai jos.

Specificații Samsung Galaxy Z Flip 4 (zvonuri)

Se presupune că Samsung Galaxy Z Flip 4 va avea un ecran AMOLED de 6,7 inch, care, desigur, se pliază la mijloc, și un ecran AMOLED secundar, de 1,9 inch. Ecranul principal va avea o rată de refresh de 120Hz

Telefonul pliabil va fi alimentat de chipsetul Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, va avea până la 512GB de stocare și, cel mai probabil, 12GB RAM

Samsung Galaxy Z Flip 4 va veni cu o baterie de 4.400 mAh, cu încărcare de 25W pe fir. Telefonul va avea camere triple pe spate, cu un senzor primar de 50MP, o cameră ultra-wide de 12MP și un senzor teleobiectiv de 10MP, cu zoom 3X. Caracteristicile de conectivitate includ 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth, GPS, NFC și un port USB Type-C, clasice pentru un telefon Samsung

Preț Samsung Galaxy Z Flip 4 

Pricebaba a raportat în exclusivitate cât va costa un Samsung Galaxy Z Flip 4, cu ajutorul leakerului Sudhanshu. Prețul de lansare al unui Galaxy Z Flip 4 se presupune că va rămâne același pe care l-a avut și Z Flip 3 când a ieșit pe piață, ceea ce e un lucru bun. 

Așadar, Samsung Galaxy Z Flip 4 va avea un preț de 1.080 euro (aproximativ 5.323 lei*) pentru varianta de bază, cea cu 128GB spațiu de stocare, de 1.160 euro (aproximativ 5.718 lei*) pentru versiunea cu 256GB memorie internă, și de 1.280 euro (aproximativ 6.310 lei*) pentru modelul de 512GB. La aceste prețuri se vor adăuga, desigur, comisioanele practicate de fiecare distribuitor în parte. 

Acum, că ai aflat cât va costa un Samsung Galaxy Z Flip 4, m-aș bucura să aflu părerea ta, într-un comentariu, mai jos, referitoare la prețul acestui telefon pliabil gata să se lanseze. Cum ți se pare? Ți l-ai cumpăra?


*preț transformat în lei la cursul valutar din momentul scrierii acestui material.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!