Samsung: Vezi ce device-uri noi vor fi lansate pe 10 august, la Galaxy Unpacked

Samsung: Vezi ce device-uri noi vor fi lansate pe 10 august, la Galaxy Unpacked

Publicat de Fadia Hirtan
pe 20.07.2022

Cu toate emoțiile pe care le-am avut în ultimele luni, din cauza crizei de cipuri din întreaga lume, a unui nou val pandemic care a blocat producția de telefoane și a altor întâmplări nefericite la care am fost martori de la începutul anului, se pare că Galaxy Unpacked, ediția de vară cu care Samsung ne-a obișnuit an de an, va avea, până la urmă loc. 

Compania sud-coreeană a confirmat ieri că 10 august va fi ziua în care ne vom putea bucura de noile device-uri, având în prim plan, așa cum era de așteptat, un nou telefon pliabil. 

Promovarea evenimentului, făcută într-un mod foarte smart, are în lumina reflectoarelor un dispozitiv care e posibil să fie chiar viitorul Z Flip 4. Inspirația echipei de marketing care a promovat această idee este cu atât mai mult de admirat cu cât telefonul pliabil, așezat astfel, te poate duce cu gândul la semnul „mai mare” din matematică (>).

Dacă telefonul din imaginea de mai sus este chiar Z Flip 4, atunci zvonurile că dispozitivul ar avea actualizări minime față de modelul lansat în 2021 par a fi corecte. Se pare că smartphone-ul are aceeași formă, aceeași cameră dublă și același scanner de amprentă ca Flip 3. Totuși, imaginea de promovare a evenimentului sugerează că ne așteaptă un update important, față de telefonul pliabil apărut pe piață acum aproximativ un an. 

Alte surse au leak-uit deja imagini cu viitoarele telefoane cu care urmează să facem și noi cunoștință cât de curând. Iată cum arată acestea:

Galaxy Z Fold 4 - sursa foto: 91mobiles.com
Galaxy Z Flip 4 - sursa foto: 91mobiles.com

De asemenea, zvonurile mai anunță și lansarea unor modele noi de ceasuri Galaxy (Galaxy Watch5), dar și a unor căști (Buds2 Pro) pe 10 august. Așa că tot ce ne rămâne să facem este să stăm cu ochii pe eveniment, care va fi transmis live pe Samsung.com și pe canalul de YouTube al producătorului. 

Iată și trailerul evenimentului pe care fanii Samsung îl așteaptă în prima parte a lunii august: 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!