Xiaomi lansează trei telefoane noi. Urmărește AICI evenimentul LIVE!

Xiaomi lansează trei telefoane noi. Urmărește AICI evenimentul LIVE!

Publicat de Fadia Hirtan
pe 14.09.2021

Dacă ești pasionat de telefoane mobile sau de tehnologie, în general, săptămâna asta e una cu adevărat interesantă pentru tine. Probabil ai aflat deja că Apple lansează în câteva ore iPhone 13, dar și Apple Watch 7, AirPods 3, iPad Mini 6, un nou MacBook Pro, precum și alte câteva gadgeturi pe care ți le-ai putea dori, într-un eveniment pe care îl poți urmări live aici

Dar veștile bune pentru tine nu se opresc aici, pentru că și Xiaomi are pregătite noi produse, pe care urmează să le prezinte mâine, 15 septembrie, într-un eveniment care se anunță a fi unul cel puțin interesant.

De ce spunem asta? Pentru că suntem pe cale să vedem cum vor arăta și cât vor costa următoarele trei smartphone-uri pe care producătorul chinez se pregătește să le lanseze, alături de un nou model de tabletă, dar și alte articole care s-ar putea să-ți capteze atenția.

Xiaomi 11T și 11T Pro vor fi, fără îndoială, vedetele evenimentului de mâine. Specificațiile acestor smartphone-uri le depășesc pe cele ale multor telefoane de la competitori. Îți vom spune doar că aceste două modele promit display-uri generoase AMOLED, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, dar și suite de camere demne de cadre impecabile (pentru 11T ne așteptăm să vedem un senzor principal OmniVision OV64B de 64MP, un shooter Sony IMX355 ultrawide și o cameră 3x telemacro, în vreme ce 11T Pro se anunță că va avea o configurație similară, dar cu un senzor Samsung HM2 de 108 MP în plus).

Xiaomi 11T - sursa foto: _snoopytech_

Despre Xiaomi 11T Pro mai știm că se va reîncărca cu o viteză de până la 120W prin cablu USB-C. Ambele modele 11T vor primi până la trei actualizări ale versiunii Android și patru ani de update-uri de securitate pe parcursul vieții acestora.

Xiaomi 11T Pro - sursa foto: _snoopytech_

Se presupune că prețurile de pe piața din Europa pentru Xiaomi 11T vor începe de la 746 euro pentru modelul de 8/128GB, în timp ce configurația de 8/256GB este de așteptat să ajungă la 778 euro. 11T Pro va merge probabil până la 900 euro pentru varianta de 8/128GB și la 929 euro pentru cea de 8/256GB.

Xiaomi a avut grijă întotdeauna de buzunarele fanilor săi, așa că noul model de telefon Lite este și el pe drum și ne așteptăm să îl vedem în exclusivitate tot mâine. Pe baza informațiilor care au apărut până acum, este vorba de un Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE (New Edition), cu un chipset Snapdragon 778G

Despre acest telefon se vehiculează faptul că va avea un ecran AMOLED de 6,55 inch, o baterie de 4.250 mAh cu încărcare de 33W și o suită de trei camere, adică aceleași specificații pe care le are și 11 Lite 5G. Singura diferență dintre cele două modele va fi la capitolul procesor, telefoanele de buget pe care urmează să le vedem mâine fiind ceva mai performante decât varianta anterioară a acestora. Se vehiculează ideea că noile Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE vor avea prețuri care încep de la 359 euro pentru modelul de bază de 6/64GB.

Dacă vrei să urmărești LIVE evenimentul Xiaomi de mâine, pentru a vedea cele trei modele noi de telefoane, dar și celelalte gadgeturi pe care chinezii se pregătesc să le lanseze, poți face asta aici:

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!