WhatsApp nu mai afișează „Last seen” pentru numerele necunoscute care te contactează

WhatsApp nu mai afișează „Last seen” pentru numerele necunoscute care te contactează

Publicat de Fadia Hirtan
pe 14.12.2021

Dacă înainte era necesar să optezi manual pentru această funcție, din meniul aplicației, WhatsApp a anunțat că va bloca automat accesul numerelor de telefon necunoscute la informația cu privire la ultima oară când ai fost online, adică Last seen.

„Pentru a îmbunătăți confidențialitatea și securitatea, vom opri funcția Last seen pentru persoanele pe care utilizatorii noștri nu le cunosc sau cu care nu au discutat niciodată”, potrivit unui mesaj al companiei. 

Actualizarea, care nu va afecta în niciun fel conversațiile cu familia, prietenii sau grupurile din care faci parte, te-ar putea feri de mesaje tip spam sau phishing, pentru că le vei putea șterge fără ca persoana care le-a trimis să vadă că ai fost online pe WhatsApp. În plus, noua funcție te va feri de discuții inutile. 

Înainte, pentru ca informația care arăta când ai intrat ultima oară în aplicație să nu fie disponibilă oricui, trebuia să „sapi” în setările WhatsApp

Concret, era necesar să intri la Settings / Setări (adică cele trei puncte din dreapta, sus), să alegi Account / Cont, Privacy / Confidențialitate, iar de acolo să optezi pentru varianta preferată de tine. Mai exact, puteai alege ca informația cu ultima oră la care ai fost online să apară tuturor celor care folosesc WhatsApp, doar contactelor din lista ta sau nimănui. 

De acum înainte, în schimb, vei putea fi relaxat din acest punct de vedere, pentru că nicio persoană cu care nu ai mai interacționat nu va ști când ai fost ultima dată online pe WhatsApp.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Elena  Sumlanschi

Elena Sumlanschi

Am cumpărat un iPhone s6 sunt multumita

Elena  Sumlanschi

Elena Sumlanschi

Am dat comanda de un iPhone xr rosu abia aștept sa vina

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!