Waze are un update pentru iubitorii de animale

Waze are un update pentru iubitorii de animale

Publicat de Fadia Hirtan
pe 06.07.2021

Răspunsul la întrebarea Ce-ți plac mai mult, pisicile sau cățeii? nici măcar nu contează, atâta timp cât te declari a fi un iubitor de animale. Iar Waze s-a gândit să ducă pasiunea pentru blănoși mai departe, printr-un update cel puțin simpatic, pe care îl poți testa începând chiar de astăzi. 

S-ar putea să te intereseze și:

Apple Maps vs Google Maps vs Waze - care e cea mai bună aplicație pentru hărți pe care o poți folosi în 2021?

Aplicația de hărți pe care o folosesc mai bine de 25 de milioane de șoferi din toată lumea îți poate face călătoria cu mașina mai amuzantă, dacă alegi să schimbi vocea originală cu cea pe care ar avea-o un cățel sau o pisică, dacă ar fi să te ghideze prin trafic. 

Dacă ai instalată ultima versiune Waze, e suficient să intri în aplicație și să alegi funcția care apare ca fiind nouă pe platformă. Ar trebui să arate așa:

Imediat după aceea, poți alege cum să arate în aplicație mașina ta și ce avertizări vocale să primești, în funcție de direcția pe care trebuie să o urmezi sau de obstacolele peste care vei da în drumul tău.

Știm cu toții că „lupta” dintre iubitorii de pisici și cei care preferă câinii e aici dintotdeauna și nu credem că va dispărea vreodată. E ca și cum ne-am imagina o lume în care cei cu iPhone ar spune despre cei care preferă telefoanele Samsung că au făcut o alegere bună.

Până la un comun acord, nu-ți dorim decât să te bucuri de drumuri bune, ghidat de o voce care să-ți facă ziua mai plăcută. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!