TikTok testează Watch History, funcția prin care poți vedea istoricul clipurilor vizualizate

TikTok testează Watch History, funcția prin care poți vedea istoricul clipurilor vizualizate

Publicat de Fadia Hirtan
pe 29.03.2022

TikTok, cea mai populară platformă de social media din lume în 2021, testează în această perioadă o funcție care precis te va încânta. Este vorba despre Watch History, adică afișarea istoricului vizionărilor din aplicație, care te va scuti de timp pierdut în căutarea ACELUI clip căruia puteai să juri că i-ai dat Save, dar pe care nu-l mai poți găsi.

Informația vine de la Matt Navara, un binecunoscut consultant social media, care a postat recent pe Twitter informația potrivit căreia TikTok are deja funcția activă pe anumite conturi. 

Deocamdată, însă, nu se știe dacă platforma va extinde această caracteristică și pentru publicul larg. De asemenea, nu se știe dacă istoricul vizionărilor va fi înregistrat din momentul în care fiecare cont în parte va primi acces la această funcție sau dacă și clipurile urmărite anterior vor intra la socoteală. 

Ce știm sigur este că funcția de păstrare a unui istoric al clipurilor vizionate este mai mult decât binevenită, pentru că ne va ajuta să economisim timp în căutarea conținutului pe care vrem să-l share-uim cu prietenii.

Ție ți-ar fi utilă această funcție pe TikTok?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!