TikTok a detronat Google! Vezi TOP 10 cele mai populare domenii accesate în 2021

TikTok a detronat Google! Vezi TOP 10 cele mai populare domenii accesate în 2021

Publicat de Fadia Hirtan
pe 24.12.2021

Google.com este o forță incontestabilă. De la galeriile de poze pe care le putem revedea oricând de pe telefon la hărțile atât de utile, de la programarea zborurilor până la simplele căutări de rețete sau produse pe care dorim să le cumpărăm, Google este, fără îndoială, cel mai accesat motor de căutare din lume.

Iar dacă în 2020 domeniul ocupa locul întâi în ceea ce privește numărul de accesări la nivel mondial, finalul anului 2021 a venit cu o adevărată surpriză. 

TikTok a detronat gigantul Google pentru prima dată în istorie și a preluat prima poziție în topul celor mai populare domenii accesate în 2021. Cum s-a întâmplat asta?

Aplicația deținută de compania chineză ByteDance a explodat în popularitate în timpul pandemiei pe care o traversăm, ajungând la cifra uriașă de un miliard de utilizatori activi la finalul lunii septembrie. Pe măsură ce restricțiile pentru limitarea răspândirii COVID-19 au fost aplicate în mai multe state ale lumii, oamenii au petrecut din ce în ce mai mult timp acasă și au căutat surse de divertisment pe TikTok.

Astfel, aplicația a urcat rapid de pe locul șapte, poziție ocupată în 2020, pe primul loc din lume, fapt care a coborât Google pe locul doi. 

Iată TOP 10 al celor mai accesate domenii din 2021 la nivel mondial:

  1. TikTok.com
  2. Google.com
  3. Facebook.com
  4. Microsoft.com
  5. Apple.com
  6. Amazon.com
  7. Netflix.com
  8. YouTube.com
  9. Twitter.com
  10. WhatsApp.com

sursă: CloudFlare 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!