TikTok introduce butonul de Dislike pentru comentarii

TikTok introduce butonul de Dislike pentru comentarii

Publicat de Fadia Hirtan
pe 14.04.2022

TikTok testează o nouă funcție, care îți va permite să dai Dislike comentariilor de la clipurile pe care le urmărești. Reprezentanții platformei au anunțat de curând într-un articol de blog că vor să implementeze opțiunea pentru a modera mai eficient comentariile din aplicație. Noua funcție va permite o transparență a comentariilor irelevante, nepotrivite sau răutăcioase din aplicație, care ar putea încuraja vreo formă de conflict între utilizatori.

„Acest feedback al comunității va fi adăugat la gama de factori pe care îi folosim deja pentru a menține secțiunea de comentarii relevantă și pentru a crea un loc cu un angajament real”, au scris cei de la TikTok.

Interesant este faptul că numărul de dislike-uri nu va fi vizibil nici pentru cei care primesc acest feedback, nici pentru cei care îl lasă în dreptul comentariilor care îi deranjează. 

Butonul de Dislike din dreptul comentariilor, care deocamdată nu este disponibil în aplicație, nu este singurul de acest fel. TikTok folosește aceeași idee pentru a crea un algoritm personal pentru fiecare utilizator în parte.

Astfel, atunci când nu găsești relevant un clip de pe platformă, îi poți cere aplicației să nu-ți mai arate tipul respectiv de conținut video. 

Compania chineză spune că va testa în curând și funcționalitatea unor remindere trimise sub formă de mesaje individuale, care să anunțe faptul că filtrarea, blocarea sau ștergerea completă a comentariilor negative primite în aplicație sunt disponibile pentru toți utilizatorii. 

În perioada octombrie - decembrie 2021, TikTok spune că a șters peste 85 de milioane de videoclipuri din aplicație, adică aproximativ 1% din tot conținutul existent pe platformă la acea vreme, pentru că acestea încălcau standardele comunității. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!