Știri
22 Noiembrie 2021, 9:56 AM

Mufa jack, pe cale să devină istorie. Până și telefoanele de buget de la Samsung ar putea renunța la ea

Dacă folosești un telefon încadrat la categoria premium, probabil ai și uitat cum e să ai mufă jack pe cel mai des utilizat device. Jack-ul a fost înlăturat de pe majoritatea dispozitivelor mobile, însă încă te mai poți folosi de el în cazul în care nu ai nevoie de specificații de top și alegi un telefon mai ieftin.

Într-un articol anterior de pe blogul Flip ți-am arătat care sunt cele mai bune telefoane cu mufă jack pe care încă le poți cumpăra. Totuși, e bine să știi că jack-ul e pe cale de dispariție.

Cel puțin asta reiese din ultimele leak-uri legate de cum va arăta viitorul Galaxy A33 5G, care este un telefon Samsung de buget ce va fi lansat la începutul lui 2022.

Radările publicate de 91mobiles pe YouTube arată că noului dispozitiv din gama Galaxy îi lipsește mufa jack de 3,5 mm. Conform zvonurilor, telefonul va avea un ecran plat de 6,4 inch, cu partea de sus decupată pentru camera selfie. Pe spatele telefonului ne așteptăm să regăsim un ansamblu de patru camere, însă nu cunoaștem, deocamdată, și detaliile în ceea ce privește senzorii sau numărul de megapixeli ale acestora.

Iată cum ar putea arăta viitorul telefon Samsung Galaxy A33 5G:

Dacă preferi căștile clasice, cu fir, soluția pentru a nu fi nevoit să renunți la ele ar fi să folosești un adaptor audio USB-C la jack pentru următoarele generații de telefoane, care, se pare, vor veni fără o mufă jack. 

Apropos, tu mai folosești căști pe fir sau ai trecut complet la cele wireless? Lasă-ne mai jos un comentariu. 🤗

Fadia Hirtan
Flip.ro