Cele mai bune telefoane cu mufă jack pe care le poți cumpăra anul ăsta

Cele mai bune telefoane cu mufă jack pe care le poți cumpăra anul ăsta

Publicat de Fadia Hirtan
pe 27.08.2021

Telefoanele cu jack de 3,5 mm au început să dispară de pe piață prin 2016, când companii precum Apple, Motorola sau Lenovo, cărora le-au urmat rapid și altele, au ales să renunțe la mufă pe noile dispozitive. Nu greșim când spunem că proprietatea de a avea mufă jack pe telefon s-a mutat la categoria premium, pentru că destul de puține modele de smartphone o mai au trecută pe lista de specificații.

Totuși, dacă ești fan al căștilor cu fir și folosești des telefonul pentru a-ți satisface pofta de muzică, încă mai ai multe opțiuni în ceea ce privește telefoane cu mufă jack.

Noi ți le vom prezenta pe cele mai bune dintre acestea, pe care le poți comanda din oferta Flip.ro, urmând ca, la finalul acestui material, să-ți enumerăm și câteva modele de telefoane cu jack care (cel puțin la momentul scrierii acestui articol) nu se află în stocul nostru, să poți alege cel mai potrivit smartphone pentru tine

Iată ce îți vom dezvălui în rândurile următoare:

Cele mai bune telefoane cu mufă jack de la Apple

Așa cum îți spuneam mai sus, Apple s-a descotorosit de mufa jack începând cu modelul iPhone 7. Decizia n-a fost primită bine de fanii brandului la vremea aceea, însă nu a trecut mult timp până când aceștia s-au obișnuit să nu mai depindă de căștile cu fir atunci când aveau chef să asculte muzică pe telefon. 

Cumpără un iPhone 6 Plus cu un click pe poză

Devenind din ce în ce mai performante și mai fidele în ceea ce privește redarea sunetului, EarPods nu lipsesc astăzi, probabil, din casa niciunui fan Apple.

Dacă, însă, ești nostalgic după căștile clasice, e bine să știi care sunt telefoanele cu mufă jack de la Apple pe care încă le mai poți cumpăra anul acesta de pe Flip.ro.

În cazul în care vrei să te bucuri de un telefon de la Apple cu specificații mai bune decât cele ale modelelor pe care ți le-am enumerat, e bine să știi că poți opta pentru un cablu de extensie Lightning la jack, pe care îl poți folosi ori de câte ori ai nevoie să mufezi o pereche de căști cu fir la smartphone.

Cele mai bune telefoane cu mufă jack de la Samsung

În cazul telefoanelor cu jack de 3,5 mm de la Samsung, opțiunile pe care le ai la dispoziție sunt mai numeroase. Coreenii au renunțat la mufa jack începând cu anul 2019, când au lansat seria Galaxy Note 10

Cumpără un Galaxy Note 9 cu un click pe poză

Decizia Samsung de a renunța la mufa jack, spun reprezentanții companiei, a venit ca urmare a dorinței de a oferi o durată mai mare a bateriei telefonului, care se impune mai ales în cazul Note-urilor, care vin cu un display mult mai mare, consumator de energie.

În plus, telefoanele rezistente la apă aveau nevoie de eliminarea mufei. 

Galaxy Buds, căștile fără fir de la Samsung, au câștigat și ele destul de rapid un loc în lista de accesorii preferate de fanii brandului asiatic. Asta nu înseamnă că ești nevoit să le cumperi, pentru că poți alege pentru căștile tale cu fir un telefon cu mufă jack de la Samsung din lista cu cele mai bune smartphone-uri disponibile pe Flip.ro de mai jos:

La fel ca în cazul telefoanelor Apple, poți merge pe varianta unui cablu adaptor USB-C la jack pentru a continua să asculți muzică sau să urmărești podcasturile preferate la căști cu fir, dacă folosești un model de smartphone de la Samsung fără mufă jack

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Cele mai bune telefoane cu mufă jack de la Huawei

Huawei a renunțat la mufa de jack pe telefoane odată cu lansarea modelului Mate 10 Pro, în 2017. În același an, și Google anunța că nu va mai scoate telefoane cu mufă audio de 3.5 mm, când prezenta Google Pixel 2

Dacă vrei un telefon de la Huawei cu jack, poți alege unul dintre următoarele modele disponibile pe siteul nostru:

Cele mai bune telefoane cu mufă jack de la alți producători

Chiar dacă (cel puțin deocamdată) modelele de smartphone de mai jos nu se află în oferta Flip.ro, nu ar fi corect să le pierzi din vedere, atunci când ești în căutarea unui telefon cu mufă jack de 3.5 mm

Așadar, iată ce alte telefoane la care poți conecta căștile cu fir ți-ai mai putea cumpăra:

Cele mai bune telefoane cu jack de la Google:

  • Google Pixel 3A
  • Google Pixel 3A XL

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Cele mai bune telefoane cu jack de la LG:

  • LG G8X ThinQ
  • LG V50 ThinQ 5G

Cele mai bune telefoane cu jack de la Motorola:

  • Motorola Moto G7
  • Motorola Moto G7 Play
  • Motorola Moto G7 Power
  • Motorola Moto Z4
  • Motorola One Vision
  • Motorola Edge Plus
  • Motorola Moto G100

Cel mai bun telefon cu jack de la Asus:

  • Asus ROG Phone 5

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Cel mai bun telefon cu jack de la Sony:

  • Sony Xperia 5 II

Cele mai bune telefoane cu jack de la Xiaomi:

  • Xiaomi Poco F2 Pro
  • Xiaomi Poco X3 Pro
  • Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Actualizăm stocul de telefoane pe Flip.ro în fiecare zi, așa că, dacă nu ți-ai putut comanda modelul preferat, cu sau fără mufă audio jack de 3,5 mm, îți sugerăm să revii pe site cât mai curând. 

De asemenea, te invităm să te înscrii la newsletter-ul Flip, să afli primul care vor fi reducerile pe care le pregătim, dar și care sunt cele mai noi știri din domeniul telefoniei mobile sau a tehnologiei, în general. 

Iar dacă acest material te-a ajutat să iei o decizie în privința unui telefon cu jack audio de 3.5 mm, lasă-ne mai jos o inimioară, să știm că ai trecut pe aici și că informațiile relatate mai sus ți-au fost binevenite!

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!